Jaroslav Albrecht

Vztahuje se k

Jak to doopravdy bylo s kvasem a droždím v chlebu

21.září » Vitalia.cz
Taky máte zažité, že kvasový chléb je ten dobrý a ten s droždím špatný? Že malý výrobce peče kvalitní chléb s kvasem a velký… Budete asi překvapeni, jak tomu bylo a je ve skutečnosti. „Ani ten chleba už není, co býval,“ povzdychnou si mnozí. S Jar...

AKTUÁLNĚ.CZ: První český chlebový someliér radí, jak poznat ten správný. Pozor také na chyby při skladování

V mrazáku vydrží chleba i měsíce, do ledničky však nesmí, říká Jaroslav Albrecht. Jednoho z největších znalců oboru v Česku jmenoval Svaz pekařů a cukrářů prvním chlebovým someliérem. Bolí ho, když lidé pokládají chléb „břichem“ na stůl. „To je po...

Máte rádi skutečnou kvalitu? 7 rad od chlebového sommeliéra, jak poznat a vybrat to nejlepší pečivo

31.srpna » eXtra.cz
Chléb je prostě boží dar. Jak ale poznat skutečnou kvalitu? Chlebů je na trhu obrovský výběr. Naletět a přinést si domů nějaký hnus? To se stane lehce. Pojďme se podívat, co doporučuje sommeliér Jaroslav Albrecht.

První chlebový someliér v Česku radí, jak poznat ten správný. Pozor i na chyby při skladování

25.srpna » iHNed.cz
V mrazáku vydrží chleba i měsíce, do ledničky však nesmí, říká Jaroslav Albrecht. Jednoho z největších znalců oboru v Česku jmenoval Svaz pekařů a cukrářů prvním chlebovým someliérem. Bolí ho, když lidé pokládají chléb "břichem" na stůl. "To je po...

Tato informační stránka o Jaroslav Albrecht zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jaroslav Albrecht" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes