Lucie Arichteva

Vztahuje se k

Pečení cukroví má zcela jedinečnou atmosféru

Už v listopadu odpočítává havířovská blogerka dny, kdy bude moci upéct první vánoční cukroví. Inspiraci přitom čerpá z receptů prababičky a maminky.

Slepované ořechové hvězdičky

9.prosince » Fresh iPrima
Toto cukroví můžete vykrajovat do libovolných tvarů a slepovat vaším oblíbeným krémem, například tím máslovým. Ten se totiž k ořechovému cukroví hodí mnohem více než marmeláda.

Mrkvovo-ořechový dort

26.listopadu » Fresh iPrima
Dort je dost bohatý na ingredience, ale ty se všechny krásně promítnou ve výsledné chuti korpusu a společně s krémem tvoří dokonalý dezert.

Koláč s řepou

11.listopadu » Fresh iPrima
Řadíte se do skupiny lidí, kteří nemohou řepu ani „cítit“? Nebo si ji naopak dopřáváte pravidelně a s chutí? V kombinaci s čokoládou by tento koláč mohl být lákavým dezertem i pro odpůrce řepy.

Sezamové sušenky

27.září » Fresh iPrima
Příprava těchto sušenek není vůbec náročná a v podstatě se hodí nejen na běžné zobání, ale i jako vánoční cukroví – což bude zanedlouho aktuální. :)

Obrácený koláč s meruňkami

14.září » Fresh iPrima
Obrácené koláče jsou velice oblíbené – pokud nechcete použít jablka, rozhodně se hodí i švestky nebo třeba meruňky! :)

Borůvkový dort

10.září » Fresh iPrima
Pokud máte rádi borůvkové dorty, tento pro vás bude rozhodně to pravé! Najdete v něm velké kanadské i tradiční lesní borůvky, celý vypadá opravdu božsky!

Rybízová bublanina

24.srpna » Fresh iPrima
Léto si jistě řada z vás spojuje s čerstvým ovocem a skvělými pečenými moučníky. Bublanina patří mezi známou klasiku (především s třešněmi), ale rybíz funguje stejně dobře! :)

Tartaletky s limetkovým krémem

28.července » Fresh iPrima
Tartaletky jsou naplněny kondenzovaným mlékem, tím pádem už do nich nemusíte přidávat cukr. Krém má díky šťávě z limetky lehce nakyslou chuť a v kombinaci s čerstvým ovocem jde skvěle dohromady.

Tvarožák prababičky Anežky

23.července » Fresh iPrima
Tvarožák podle tohoto receptu je skvělým a jednoduchým dezertem pro letní dny. Je svěží a tu správnou chuť získá klidně až druhý den po upečení – je ale otázka, jestli do té doby vydrží. ;)

Koláč s jahodami a zakysanou smetanou

8.července » Fresh iPrima
Upečte si snadný koláč se zakysanou smetanou, kterou můžete jíst rovnou z formy – je to takový „koláč na lžičku“. Rozhodně si na něm smlsnete!

Tato informační stránka o Lucie Arichteva zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Lucie Arichteva" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes