Lucie Arichteva

Vztahuje se k

Čokoládový koláč s třešněmi

22.března » Fresh iPrima
Do čerstvých třešní je ještě daleko, ale pokud máte chuť na toto skvělé ovoce v kombinaci s čokoládou, máme pro vás řešení! Tento čokoládový koláč s třešněmi je totiž božský.

Bábovka s borůvkami

11.března » Fresh iPrima
Tento moučník je něco mezi dortem a bábovkou - výborný je ale v tom, že při jeho přípravě můžete perfektně spotřebovat zamražené zásoby letního ovoce, tentokrát borůvky! :) A neskutečně si pochutnáte.

Romantická večeře do 30 minut podle časopisu F.O.O.D.

4.března » Recepty.cz
Máte rádi rychlá jídla a zároveň byste chtěli překvapit svou drahou polovičku opravdu dobrou večeří? Vykouzlete skvělé pokrmy i bez toho, aniž byste v kuchyni strávili půl dne. Romantická večeře může být na stole do 30 minut!

Sladký bulharský chléb

1.března » Fresh iPrima
Připravte si sladký bulharský chléb s medem! Jeho těsto se po upečení krásně odlupuje, ale strukturou zdaleka nepřipomíná klasický chléb, podobá se spíše české domácí vánočce.

Než jsem se vdala, neuvařila jsem ani polívku, přiznává foodblogerka

27.února » OnaDnes.cz
Lucie Arichteva pochází z rodiny, kde se gastronomii věnovaly celé generace. Ona se ale kuchyni vyhýbala. Pak se potkala s muzikantem ze skupiny Kryštof Nikolajem Arichtevem, vdala se a začala vařit. V těhotenství pak dostala chuť na sladké. Tak p...

Palačinky s jablky

26.února » Fresh iPrima
Tyto palačinky s dejte s ovocem nebo nějakou dobrou marmeládou. Třeba taková meruňková je na palačinky úplně skvělá!

Kynuté preclíky

17.února » Fresh iPrima
Máme tu nějaké milovníky preclíku? Pokud ano, určitě vyzkoušejte tento recept - skvělou chuť preclíkům dodají sezamová semínka!

Lásku k veganství rozjeli ve velkém. Vyrábějí mléko z mandlí i z máku

20.ledna » Metro
Češi vyrábí nejvíc máku na světě. Ale v USA je mák zakázaný a na Islandu braný za exotický. Další články k tématu: Baroko na talíři. Co jste o kuchyni té doby nevěděli Chození do dobré restaurace je jako chození do divadla, říká Ondřej Slanina Ins...

Od brambory k lupínku. Denně vyrobí 13 tisíc kilo strážnického pokladu

31.prosince » Metro
Rok 1988, letní kino ve Strážnici. Aby měli hosté tamního bufetu co zakousnout k pivu, hodil Petr Hobža s manželkou pár nakrájených brambor na pánev. Tehdy netušili, že jejich synové Libor a Petr jednou zdědí firmu, která smažených lupínků vyrobí ...

Řepný i celerový. Kam v Praze na trochu jiné chlebíčky

27.prosince » Metro
Netradiční i tradiční chlebíčky patří k silvestrovským oslavám. Podívejte se, kam v Praze vyrazit na vyhlášené i méně známé chlebíčky. Další články k tématu: Inspiraci beru od své babičky, říká foodblogerka Lucie Arichteva Upéct pizzu chce něžnost...

Kořeněné ořechy

19.prosince » Fresh iPrima
Ideální pochutina nejen k příležitosti oslavy konce roku. Jsou hotové během pár minut a žádná návštěva je neodmítne. Uvidíte, jak se po nich zapráší. A hodí se i jako pohotovostní jedlý dárek, který zvládnete připravit na poslední chvíli.

Babičku nebrat! Teď se čtou Lichožrouti a Poseroutka

17.prosince » Metro
Dnešní prckové mají literaturu rádi! Dětské knihy jsou horké zboží. Deník Metro zjišťoval, co čtou děti nejraději. Další články k tématu: Dovolená je tabu. V pondělí vrcholí sezóna doručování zásilek Dárky z dražby? Hledá je tam občas i Ježíšek In...

Tato informační stránka o Lucie Arichteva zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Lucie Arichteva" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes