Marek Bartoš |
Vztahuje se k |
Jarní gurmánský průvodce: Co jíst v dubnu? Zkuste jarní polévku, zelené palačinky nebo mechové cupcakes15.dubna » iGlanc Ze země vykukuje první lupení, na stromech a keřích se objevují něžné lístky a celý svět okouzluje nesčetnými odstíny zelené barvy. Je tady jaro plné nového života, nové energie a nových začátků. To je skutečný zelený úděl. Nemůžeme se ho nabažit za… Dušená vepřová krkovice se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha12.dubna » Fresh iPrima Pozvolným dušením vepřová krkovice krásně změkne a jemně nasládlou chuť vepřového zneutralizují vařená rajčata a aromatický česnek a tymián. Všechny chutě a vůně se báječně propojí, o barevnost se postará mrkev a hrášek. V létě použijte čerstvý a vm… Jarní velikonoční dieta: Proč vsadit na zelené potraviny a jak je to se Zeleným čtvrtkem27.března » iGlanc Drobná semínka se probouzejí a připravují na cestu vrstvou těžké zeminy. A sílu předají i vám, když si je ovšem ochočíte. Klíčení je skvělý rituál přivolávající jaro. Počasí se třeba ještě netváří, ale jedná se o způsob, jak se dostat k nejčerstvějš… Valentýnské pokušení: Upečte magické valentýnské dopisy nebo kytičkové cupcakes pro svou lásku14.února » iGlanc Možná Valentýna slavíte, možná ne. Zamilovaní ale můžete být i bez ohledu na tohoto světce. A na každý pád máte nejspíš někoho rádi. Láska má totiž mnoho podob. Každá je krásná a každá z podob lásky či náklonnosti si zaslouží, abyste ji čas od času … Snídaně pro mou lásku: 4 neodolatelné tipy na překvapení pro vaši drahou polovičku11.února » iGlanc Slova lásky nemusíme vždycky pronášet nahlas. Drobná gesta, skutky a milé pozornosti často znamenají mnohem víc. Připravte pro svého drahého či drahou snadnou, ale nápaditou snídani, kterou zvládne i zamilovaný nekuchař. Uvidíte, že zaboduje víc, ne… Pomocí AI jsme vytvořili deepfake video. Stačil nám k tomu minutový hovor6.února » SmartMania.cz Nahráli jste někdy na sociální sítě nějaké video s vaší osobou, které je delší než 1 minuta? Právě tak krátký obrazový a zvukový záznam dnes stačí k tomu, aby vám AI vytvořila vaši kopii Útočníci mohou takto získané video využít k trestné činnosti I… Dokonalé vepřové koleno na cideru, ocásky a tomahawk. Zvládnete to sami doma a bez restaurace2.února » iGlanc Vepřové maso, náš český poklad, je synonymem uspokojení chuti. Jeho šťavnatost a bohatá chuť nás v nejchladnějších dnech nádherně zahřejí. Zkuste křupavou pečeni nebo rychlý steak. Tyto recepty vám připomenou, proč vepře milujeme. Vydejte se s námi … Dejte chladit bublinky a oživte nudnou silvestrovskou tabuli. Šmrnc jí dodá krevetové crostini či tapas30.prosince » iGlanc Silvestr je možná nejzvláštnějším svátkem roku, protože představuje symbolický most mezi minulostí a budoucností. V posledních hodinách 31. prosince slavíme nejen konec odcházejícího roku, ale současně vítáme i ten přicházející. Tak ať se vám vydaří… Jablečná a hrušková podzimní inspirace nejen na koláče: Plátky jablek s řízky povoleny a hrušky naslano3.listopadu » iGlanc Podzim je tady a s ním záplava jablek a hrušek. Obyčejných plodů, ze kterých ovšem vytvoříte neobyčejné dezerty. Nechte se inspirovat našimi recepty a ovoce volně zaměňujte či kombinujte. Nikdy totiž neuděláte chybu. Niké liga - souhrn 12. kola: Podbrezová jde na první místo27.října » Eurofotbal.cz Dvanácté kolo slovenské nejvyšší soutěže odstartovalo bodovou dělbou Podbrezové s Banskou Bystricou. Domácí mužstvo se díky remíze 2:2 posunulo do čela slovenské nejvyšší soutěže a na hosty má nadále čtyřbodový náskok... Několik otázek pro Temporary Collective13.října » Opera PLUS Temporary Collective, nezávislá platforma, jejíž jádro tvoří tanečnice a choreografka Tereza Ondrová a režisérka Petra Tejnorová, během října v Divadle PONEC představí celý svůj současný repertoár. Před několika dny proběhla premiéra jejich nového p… 4+4 = 4×7 (No. 2)9.října » Divadelní noviny V sobotu měla v Ponci premiéru solo produkce Terezy Ondrové GEO, jež vznikla v rámci tvůrčí platformy Temporary Collective. |
|