15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Gabriela Bechynská

Vztahuje se k

Kampaň pro očkování podporují i české firmy. Zapojují se banky i podniky

28.května » iDNES.cz
Do očkovací kampaně „Udělejme tečku” se vedle osobností a influencerů zapojily také některé české firmy. Svůj vzkaz na podporu vakcinace tak připojily například Třinecké železárny, čokoládovna Mondelez či Komerční banka.

Sušenky a oplatky: Bodují zdravé varianty ve slevě

23.dubna » Zboží a Prodej
Při mlsání jsou už tradičně oblíbeným artiklem domácností sušenky a oplatky. V loňském roce, kdy spotřebitelé trávili více času doma, zažila tato kategorie další růst. Češi je nejčastěji kupují v akci. A stále platí, že se zajímají o jejich zdravé s…

Konec lentilek v Česku. Po sto letech se výroba přesunula do Německa

16.dubna » Deník.cz
Měli jste jako děti rádi lentilky? Déle než sto let byly tradiční českou pochoutkou. Vaši potomci si ale jejich chuť budou muset představit jen podle vašeho vyprávění. Na pultech obchodů sice budou pestrobarevné bonbóny pod stejným názvem nadále, je…

Že Milka za hranicemi chutná líp? Možné to je, i když je úplně stejná jako ta naše

4.února » Vitalia.cz
[8 minut čtení] Dvojí kvalita potravin je téma, které se řeší již několik let. Oficiální testy opakovaně potvrdily, že někteří výrobci ve stejném obalu nabízejí různé zboží. Nicméně jsou případy, kdy výrobce prodává u nás i v Německu nebo Rakousku p…

V krizi pomáhá otevřená a rychlá komunikace

26.ledna » MediaGuru
O krizové komunikaci se v minulém týdnu mluvilo na konferenci Jak na krizovou komunikaci, zazněly příklady z praxe.

Na reformulace je třeba jít opatrně

22.října » Zboží a Prodej
Výrobci a retaileři pracují na takových úpravách složení výrobků, které spotřebiteli přinesou lepší výrobek s nižším obsahem negativně vnímaných živin, jako jsou například cukr, sůl či tuky. Vylepšují receptury o další nutrienty, případně snižují ve…

Snídaně s novináři - pozvání

11.září » Foodnet
Vážení, srdečně Vás zveme na SNÍDANI S NOVINÁŘI pořádanou Potravinářskou komorou ...

Zboží&Prodej 4/2020: Sušenky a oplatky prodává rozmanitost

22.dubna » Zboží a Prodej
Více než polovina Čechů jí sladké i několikrát týdně. Jeho konzumaci ale tuzemští spotřebitelé také často cíleně omezují. Čím dál tím častěji se přiklánějí ke zdravé podobě sušenek a oplatek, kontrolují jejich energetickou výživnost, složení a volí …

Komora: Výroba potravin pokračuje, výrobci ale potřebují oddech

31.března » Foodnet
Praha 31. března (ČTK) - Měsíc po prvním výskytu koronaviru v ČR výroba potravin pokračuje, řekla ČTK prezidentka ...

Výroba potravin pokračuje, výrobci ale potřebují oddech

31.března » MoneyMAG.cz
Měsíc po prvním výskytu koronaviru v ČR výroba potravin pokračuje, řekla ČTK prezidentka potravinářské komory Dana Večeřová. Výrobci podle ní ale nyní potřebují oddech. Surovin je zatím dostatek, i když si výrobci potravin začínají stěžovat na cenu …

Mondelez bude v Lovosicích vyrábět více BeBe a Tuc. Investoval 155 milionů

11.února » E15.cz
Výrobce cukrovinek a pečených produktů Mondelez International investoval do svých výrobních kapacit v Česku. Modernizoval dvě z pěti výrobních linek v lovosickém závodu za více než 155 milionů korun.

Jak přišly tatranky ke svému jménu

23.ledna » Tiscali.cz
Těžko bychom u nás hledali někoho, kdo by neznal oblíbené tatranky. Jak tyto oplatky, které jsou na trhu už tři čtvrtě století, vůbec přišly ke svému jménu? A jak se oproti své původní podobě změnily?

Tato informační stránka o Gabriela Bechynská zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Gabriela Bechynská" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes