15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Paul Day

Vztahuje se k

Srdcovky šéfkuchařů: Giona Fedrigo ze Sansha a jeho asijský řízek

2.října » Forbes
„Nejkrásnější gastronomický zážitek z poslední doby mám z Maďarska. Ve vesnici u Egeru si můžete domluvit, že místní babička uvaří přímo před vámi z domácího masa a z toho, co jí roste na zahradě. Je poznat, že v Maďarsku lidi ještě úplně nepřišli o…

Co vařit v karanténě? Paul Day doporučuje roastbeef a yorkshirský pudink

22.dubna » Forbes
Jestli jste i vy po několika týdnech v karanténě bez nápadu, co vařit dál, Forbes je v tom s vámi i pro vás. Oslovili jsme šéfkuchaře oblíbených a slavných podniků, jako je Field – michelinská restaurace Radka Kašpárka, Imperial nebo Next Door pod v…

(Jedno)hubky: U stolu s Finem i Britem

24.ledna » Víkend
Po delší době jsem zase vkročil do několika kamenných knihkupectví a nestačil se divit. Snad každý, kdo kdy prošel médii, dnes "píše" kuchařky. Cítil jsem se samozřejmě zahanbený: už několik let píšu o gastronomii − a pořád nic! I když: v...

V QQ Asian Kitchen nic nekomplikují ani nepřehánějí. Výsledkem je radost z jednoduše dokonalého jídla

24.ledna » Víkend
Když se v restauraci podíváte na jídlo, obvykle ve vás hned vzbudí nějakou emoci. Radost, smutek, překvapení, nepochopení, hrůzu… Té naštěstí poslední dobou ubývá, co v televizi méně vaří herci. Když jsem se na jídlo podíval v nenápadném asijském bi…

V QQ Asian Kitchen nic nekomplikují ani nepřehánějí. Výsledkem je radost z jednoduše dokonalého jídla

6.ledna » Víkend
Když se v restauraci podíváte na jídlo, obvykle ve vás hned vzbudí nějakou emoci. Radost, smutek, překvapení, nepochopení, hrůzu… Té naštěstí poslední dobou ubývá, co v televizi méně vaří herci. Když jsem se na jídlo podíval v nenápadném asijském bi…

V QQ Asian Kitchen nic nekomplikují ani nepřehánějí. Výsledkem je radost z jednoduše dokonalého jídla

28.prosince » Víkend
Když se v restauraci podíváte na jídlo, obvykle ve vás hned vzbudí nějakou emoci. Radost, smutek, překvapení, nepochopení, hrůzu… Té naštěstí poslední dobou ubývá, co v televizi méně vaří herci. Když jsem se na jídlo podíval v nenápadném asijském bi…

Přeštíci od Real meat society

22.září » Kastrulek
Děcka, musím se vám svěřit s novým objevem. The Real Meat Society je řeznictví šéfkuchaře pražské restaurace Sansho . Najdete tam pouze maso, které podle jeho vlastních slov pochází “ze šťastných zvířátek”. Jasně, všichni se shodneme, že nejhumánněj…
Zdeněk Pohlreich - Populární kuchař a představitel TV show

Tato informační stránka o Paul Day zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Paul Day" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes