15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jaromír Dřízal

Vztahuje se k

Není pečivo jako pečivo: Jak se v něm vyznat a které kupovat

25.ledna » Hobbykuk.cz
Vzpomenete si na den, kdy jste si nedali křupavý rohlík, housku, bagetku či jiný výrobek běžného pečiva? Nejspíše byste se museli hodně zamyslet. Statistika totiž říká, že průměrný Čech zkonzumuje ročně v průměru 51,3 kg pšeničného pečiva, tj. kilog…

Chutná a voní božsky. Nejlepší vánočku v republice pečou pekaři ve Znojmě

23.listopadu » Znojemský deník
/FOTO/ Zaujme na pohled, je bohatě sypaná mandlemi a má příjemnou chuť a vůni. A je nejlepší tukovou vánočkou v republice. Tak zní ocenění odborníků pro pekaře ze Znojma, kteří získali nejvyšší hodnocení v testu vánoček od porotců Potravinářské komo…

Je pečivo škodlivé? Některé umí i prospět zdraví

25.srpna » Fitsrozumem.cz
Vzpomenete si na den, kdy jste si nedali křupavý rohlík, housku, bagetku či jiný výrobek běžného pečiva? Nejspíše byste se museli hodně zamyslet. Statistika totiž říká, že průměrný Čech zkonzumuje ročně v průměru 51,3 kg pšeničného pečiva, tj. kilog…

Výběr dobrého chleba v obchodě

10.května » Prostřeno.cz
Chléb je základní lidská potravina již po tisíce let a také symbol života. Pro náš organismus má optimální složení – pouze o chlebu a vodě vydržíme poměrně dlouhou dobu. Dneska navíc můžeme vybírat mezi tolika druhy, že si každý přijde na své. Jak o…

Ve vedení Svazu pekařů a cukrářů se objevily „nové“ tváře

25.února » Agris
Svaz pekařů a cukrářů v ČR přivítal nové vedení. Změny se týkaly hned dvou důležitých funkcí, a to pozice výkonného ředitele a předsedy představenstva.

Svaz pekařů a cukrářů v ČR má nového výkonného ředitele a šéfa představenstva

1.února » Agris
Svaz pekařů a cukrářů v ČR má nové vedení. Výkonným ředitelem svazu byl jmenován Bohumil Hlavatý, předsedou představenstva byl zvolen Petr Křivka. Hlavatý po 13 letech vystřídal Jaromíra Dřízala, který odchází do důchodu.

Svaz pekařů a cukrářů v ČR má nové vedení

1.února » Zemědělec
Svaz pekařů a cukrářů v ČR má nové vedení. Výkonným ředitelem svazu byl jmenován Bohumil Hlavatý, předsedou představenstva byl zvolen Petr Křivka. Hlavatý po 13 letech vystřídal Jaromíra Dřízala, který odchází do důchodu. Křivka nahradil Jiřího Bala…

Personální novinky ve Svazu pekařů a cukrářů v ČR

31.ledna » Zboží a Prodej
Svaz pekařů a cukrářů v České republice má nového výkonného ředitele a předsedu představenstva. Do funkce výkonného ředitele byl jmenován Bohumil Hlavatý, který nahradil Jaromíra Dřízala. Na pozici předsedy představenstva byl zvolen Petr Křivka. Ten…

Povinnost pro prodejce: v těsné blízkosti pečiva musí uvádět složení

11.ledna » Vitalia.cz
V řetězcích se u prodeje pečiva poměrně nedávno objevily popisky se složením a vyznačenými alergeny. Donedávna jsme si přitom museli v obchodě najít knihu plnou drobných písmenek a hledat složení konkrétního pečiva na desítkách stran. Změny nařídil …

Není pečivo jako pečivo. Jak poznat to, které vám prospěje?

15.prosince » Fitsrozumem.cz
Vzpomenete si na den, kdy jste si nedali křupavý rohlík, housku, bagetku či jiný výrobek běžného pečiva? Nejspíše byste se museli hodně zamyslet. Statistika totiž říká, že průměrný Čech zkonzumuje ročně v průměru 51,3 kg pšeničného pečiva, tj. kilog…

Chléb s ořechy či semínky. Každý třetí bochník prodaný v Česku je speciál

17.října » Deník.cz
Obyčejný bochník "Šumavy"? To už dávno zákazníkům nestačí. Zatímco v době koronavirových lockdownů nakupovali převážně balený chléb v supermarketech, nyní si jej chtějí opět více vychutnat. Roste proto zájem o nejrůznější speciály, které se od běžné…

Tato informační stránka o Jaromír Dřízal zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jaromír Dřízal" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes