Martin Franc |
Vztahuje se k |
Agnostix a Enehano založili startup, který dodává nástroje na zpracování přirozeného jazyka5.dubna » SystemOnLine.cz Rossie.AI je název nového startupu, který se zabývá dodávkou NLP (Natural Language Processing) řešení pro jazyky CEE regionu. Za startupem stojí spoluzakladatelé společností Agnostix a Enehano, kteří pro účely expanze do nových oblastí podnikání zal… Hamburger po česku24.března » Respekt.cz Smažený sýr dražší než maso. „Národní jídlo“ přineslo šok18.března » ParlamentniListy.cz Dobám, kdy si člověk zašel na levný smažený sýr do restaurace, už na většině míst odzvonilo, a pokud by smažený sýr kopíroval průměrný růst cen v restauracích, pak by sýr, který jste v roce 2015 pořídili za stovku, už dnes vyšel na 179,50 Kč. I to j… Zpracování přirozeného jazyka v prostředí Salesforce s podporou AI15.března » ITPOINT.CZ Nový startup Rozárka - Rossie.AI - reaguje na rozmach generativní AI a poptávku po praktických aplikacích a nástrojích, které lze efektivně využít ve firmách a organizacích. Je zaměřen především na řešení pro zpracování přirozeného jazyka v platform… Agnostix a Enehano zakládají AI startup. Rossie.AI vytváří na míru nástroje na zpracování přirozeného jazyka14.března » FeedIT.cz Rossie.AI alias Rozárka je název nového startupu, který se zabývá dodávkou NLP (Natural Language Processing) řešení pro jazyky CEE regionu. Za startupem stojí spoluzakladatelé úspěšných společností Agnostix a Enehano. Rozárka … Continue reading Agno… Z ARCHIVŮ A KRONIK: Mezinárodní den žen8.března » Za krásnější Vimperk Mezinárodní den žen je u nás nejčastěji spojován s československým socialistickým režimem, čemuž bezpochyby přispěly okázalé slavnosti 8. března a typické rudé karafiáty jako dárek. Z důvodu mylné představy o uměle vytvořeném komunistickém svátku ho… Konzumní společnost není nic nového, žili jsme v ní i dříve26.února » i60.cz My jsme byli skromnější. Nehromadili jsme tolik věcí. Dříve se nekupovaly zbytečnosti. Taková slova často zní od lidí vyššího věku směrem k těm mladším. Ale je to pravda nebo jen iluze? Legenda na stojáka25.února » Respekt.cz Hospodské předkrmy pohledem cizinců? Hermelín ani tlačenka u nich nezabodovaly17.února » Deník.cz Utopenec, tlačenka, či nakládaný hermelín. Předkrmy či chuťovky, bez kterých si mnoho Čechů nedovede představit návštěvu restauračního zařízení, se tak zcela neshodují s chutěmi zahraničních turistů. Ti na serveru světového atlasu jídla a encykloped… Docent Jídlo: Výběr cizinců nepřekvapí, já bych doporučil jiné české pochoutky17.února » Deník.cz Cizinci, kteří na serveru TasteAtlas vybírali tři chuťovky, jež podle nich charakterizují tradiční českou hospodskou gastronomii, přisoudili první příčku bramborákům, druhou uzenému a třetí utopencům. „Na jednu stranu mě to nepřekvapilo a svědči to … Od luxusního k lidovému28.ledna » Respekt.cz V obchodech najdete potraviny, které by před rokem 1989 neprošly, říká historik11.ledna » Hobby.cz Co je nejtypičtějším pokrmem české kuchyně? „Národní jídla jsou vlastně konstrukt. Vepřo-knedlo-zelo se u nás zabydlelo i proto, že hospody potřebovaly vytočit co nejvíc piva. Nevymyslel ho tuzemský kuchař… Myslím, že není vůbec žádná hanba sdílet n… |
|