Pavol Glončák

Vztahuje se k

Tam, kde se rodí český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

12.června » iHNed.cz
Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a třemi panáky pálenky. Nechybí samozřejmě obligátní tatarák z výborného masa black angus.

Jsou brilantní, chválil Tomáš Klus halušky se zelím. Recept zvládne každý

Do pražského Národního pivovaru dorazil zpěvák Tomáš Klus, aby ochutnal halušky se zelím od šéfkuchaře Pavola Glončáka. Nezůstal jen u typického slovenského jídla. Populární muzikant prozradil, jak si vařil v době sportovní kariéry, proč nejí maso...

Tato informační stránka o Pavol Glončák zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Pavol Glončák" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes