Petr Hajný |
Vztahuje se k |
Světový den ústního zdraví 202419.března » Protext Praha 19. března 2024 (PROTEXT) - Zubní kazy u ročních dětí? Smutná realita. Za zvýšenou kazivost zoubků mohou rodiče, špatné čištění i sladké nápoje Herbadent apeluje u příležitosti Světového dne ústního zdraví v tématu péče o dětský chrup na rodič… Kurz vaření Chef Arena – Jak na omáčky11.října » Kudy z nudy Poctivá omáčka je základ úspěchu každého jídla. Šéfkuchař Petr Hajný vám ukáže, jak na dokonalou omáčku a nebudou chybět ani různé tipy a triky. Místo italského chaosu skvěle promazaný gastrostroj, nadchlo Pohlreicha15.března » Rungo.cz Italskou kuchyni nelze nemilovat. Je bohatá na suroviny i chutě a jednoduchá, pokud ji opravdu umíte. Proto se ti nejlepší šéfkuchaři u nás učili a učí přímo u italských mistrů. V dalším díle Pohlreichova souboje restaurací nahlédli diváci Novy do k… Pohlreichův souboj restaurací: Tentokrát se divákům představí nejoblíbenější kuchyně světa, jež je plná italského slunce14.března » KINOTIP2.cz Italská kuchyně si získala věhlas hlavně tím, že, bez ohledu na módní trendy, vycházela vždy z tradičních receptur a z regionálních potravin. K tomu se později přidaly i ostatní národní kuchyně. V italských restauracích jsou pokrmy plné rozmanitých … Pot, slzy, vášně i radost z dobrého jídla. Ve středu proběhne souboj italských restaurací14.března » TVGURU.cz Italská kuchyně je plná vášně, temperamentu, rozmanitých chutí a především čerstvých surovin. Nakonec se proti sobě postaví mezinárodně oceňovaná Dejvická 34 a teprve před rokem otevřená Di Nuovo. Pot, slzy, vášně i radost z dobrého jídla. Ve středu proběhne souboj italských restaurací!14.března » Tojesenzace.cz Italská kuchyně – kuchyně plná vášně, temperamentu, rozmanitých chutí a především čerstvých surovin. Výběr toho nejlepšího nebyl jednoduchý, diváci totiž Šéfkuchař z Pohlreichova souboje restaurací rád pracuje s vnitřnostmi. Obsluha z jeho restaurace neumí vyslovit názvy pokrmů, u13.března » Život v Česku Nová epizoda Pohlreichova souboje restaurací zavede diváky do prostředí italských restaurací v Česku. Právě kuchyně ze slunné Itálie přitom v tuzemsku patří mezi ty nejpopulárnější a v oblibě ji má i šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (65). Petr Hajný, jede… Čeští kuchaři zaperlili v Lyonu na Catering Cupu, světové prestižní soutěži1.února » Hobby.cz V kolébce gastronomie, ve francouzském Lyonu, se soutěže zúčastnilo dvanáct špičkových kulinářských týmů z celého světa, například z Nového Zélandu, Singapuru, Vietnamu, USA, Francie, Mexika. Česká výprava získala fantastické třetí místo. Češi získali 3. místo na jedné z nejprestižnějších kuchařských soutěží29.ledna » Českokrumlovský deník Jedna z nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě International Catering Cup, se konala se v kolébce gastronomie, ve francouzském Lyonu od středy 18. do čtvrtku 19. ledna. Účastnil se ji i kuchařský tým, v němž byl také šéfkuchař Jan Horký,… Tuzemské firmy více poptávají řešení pro efektivní hospodaření s vodou. S investicemi jsou ale opatrnější24.ledna » Bydlet.cz Mezi českými firmami vzrostl zájem o opatření pro úspornější hospodaření s vodou. Důvodem jsou vyšší ceny energií i letošní možnost získání dotace na tato řešení. Některé podniky si proto již nyní nechávají zpracovat takzvaný vodní audit, který pro … Žemlovku ve Varech povýšili na lahůdku. Skvělá je i s hříbky a karamelem11.října » Hobby.cz Trio Forejt, Punčochář a masterchef Staša absolvovali v rámci Souboje na talíři další štaci. Karlovy Vary. Vařili, respektive pekli, přímo na kolonádě, a to během letošních letních veder. Vyzyvatelem byl tentokrát Přemek Forejt, jehož volba padla př… |
|