Vilém Nosál

Vztahuje se k

Tradice cukrářského řemesla

13.listopadu » Týden.cz
Do Česka se postupně vrací tradice, která si hlavně za první republiky vydobyla až světovou proslulost. Kouzlo víkendových odpolední si totiž můžete užít nejen v kavárně, ale i v cukrárně. A to už od 19. století. Rozhodně je na co navazovat!

Makronky byly původně mandlové sušenky bez náplně. Pak cukráře napadlo je slepit

19.září » iHNed.cz
Kdo by neznal barevné mandlové cukroví? A aspoň jednou se nenechal zmást jeho podivným názvem? V cukrárně Saint­Tropez vás jednou pro vždy vyvedou ze všech omylů.

Tato informační stránka o Vilém Nosál zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vilém Nosál" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes