Vendula Presserová

Vztahuje se k

Není knedlík jako knedlík

10:20 » Novinky.cz
Tvořily nedílnou součást rakouskouherské kuchyně, díky tomu se i v současnosti vaří jak u nás, tak v Rakousku, Bavorsku či Tyrolsku. Čtyři méně frekventované druhy knedlíků můžete vyzkoušet spolu s šéfkuchařem pražské restaurace Mincovna Davidem K...

Moringa - strom života a pramen mládí

21.března » Novinky.cz
Zdraví třetího tisíciletí, strom života, pramen mládí. To jsou jenom tři z řady názvů, které si moringa oleifera vysloužila. Ale už pro ty tři stojí za to rostlinu poznat blíž, vyzkoušet, co dokáže.

Ghí neboli přepuštěné máslo znaly již naše prababičky

7.března » Novinky.cz
Nejen v Indii se používá ghí (ghee). Jde totiž o přepuštěné máslo, které dobře znaly už naše prababičky. Je mnohem trvanlivější než běžné máslo, vydrží až několik měsíců a snese vysokou teplotu.

Masové kapsy a rolády, které ocení i nejnáročnější labužníci

17.února » Novinky.cz
Zdá se vám jednoduše upečené maso trochu fádní? Náplně mu propůjčí jiný rozměr. Netradiční kapsy a rolády z vlastního repertoáru vám nabízí šéfkuchař restaurace Nola Martin Zdvihal.

Rodinné stříbro - klasické české omáčky

16.listopadu » Novinky.cz
Tvoří jeden z důvodů, proč bychom měli být hrdí na naši národní kuchyni. České omáčky jsou nepřekonatelné a mohli by nám je závidět Francouzi i Italové. Šéfkuchař Pavel Buchwaldek z restaurace Zlatá Praha nám představí ty nejznámější.

Japonské pokrmy nejsou náročné na přípravu

7.října » Novinky.cz
Exotické složky jídla odrazují většinu lidí od experimentů s asijskou kuchyní. Zbytečně. Dnes už se dá koupit vše potřebné, nesnažte se však hledat náhražky za japonské přísady v naší kuchyni. První kroky na kulinární cestě do země pod horou Fudži...

Psychiatr Cyril Höschl: Vidím víc moudrosti než hlouposti

16.září » Novinky.cz
Scházíme se v jeho pracovně v Národním ústavu duševního zdraví (NÚDZ). Stěny by mohly být vytapetovány diplomy a uznáními za vědeckou činnost od stropu až po podlahu. Nejsou. Obklopují ho samotné zdi pracovny, prostory celého ústavu, na jehož vybu...

Hamburger čtyřikrát jinak

11.března » Novinky.cz
Burgery už dávno nejsou výsadou USA. Svou popularitu zažívají po celém světě, Českou republiku nevyjímaje. Pokud i vy patříte mezi jejich milovníky, pak máme pro vás čtyři recepty na ty nejlepší a nejšťavnatější burgery od skutečného mistra Josefa...

Tato informační stránka o Vendula Presserová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vendula Presserová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes