Vendula Presserová

Vztahuje se k

Batáty obohatí zdravý jídelníček

7.července » Novinky.cz
Říká se jim také sladké brambory a pomalu se vtírají i do české moderní kuchyně. Kdo se chce blýsknout a ohromit hosty, připraví z nich pyré nebo je upeče v troubě.

Co chutná hostům karlovarského festivalu

4.července » Novinky.cz
Ke svátečním dnům v Karlových Varech patří samozřejmě dobré jídlo. Zkuste být u toho společně s Pavlem Plocem, šéfkuchařem restaurace hotelu Malé Versailles.

Jahodové pokušení aneb Lahodné recepty, které neomrzí

19.června » Novinky.cz
Co je to? Neodolatelná vůně, krásná rudá barva, lahodná chuť, a ještě k tomu spousta výhod pro naše zdraví. Odpověď samozřejmě zní: jahody. Právě přichází ten správný čas, aby se váš jídelníček začervenal.

Slovácké tradiční pokrmy aneb Na čem jsme vyrůstali

9.června » Novinky.cz
Vepřové, kysané zelí, kynutá těsta. Na tom jsme přece vyrostli! Dnešní recepty pocházejí ze Slovácka a můžete je uvařit pod vedením Tomáše Šindeláře, šéfkuchaře restaurace Michal.

Vychutnejte si dobrůtky na černém pivu

26.května » Novinky.cz
Pivem si právem připíjíme na zdraví, pokud se to s ním nepřehání, zdraví opravdu prospívá. Obsahuje například velkou dávku vitamínů, zejména z řady B. Zároveň je pivo hojně využíváno i při přípravě pokrmů. Podívejte se s námi na přednosti piva a t...

Jarní saláty, které odlehčí jídelníček

11.května » Novinky.cz
Jaro tradičně odlehčuje jídelníček a urychluje přípravu jídel. Kdo by trávil čas u plotny, když je venku konečně tak krásně!

Vaření ve znamení ájurvédy

4.května » Novinky.cz
Jídlem ke zdraví, kráse a vyrovnanosti! Čtyři recepty z ájurvédské kuchyně vám přiblíží Rahul Gopalakrishna Pillai a Milan Hejda, jejichž skvělou kuchyni můžete ochutnat v resortu Sv. Kateřina.

Oblíbený trojobal a řízky na několik způsobů

6.dubna » Novinky.cz
Vlastně nejde o jedinou potravinu, ale o osvědčený způsob, jak pomocí tří potravin, vajec, mouky a strouhanky, vytvořit z kusu masa či zeleniny něco mimořádného. No řekněte, kdo by odolal do zlatova usmaženému řízečku nebo květáku?

Není knedlík jako knedlík

30.března » Novinky.cz
Tvořily nedílnou součást rakouskouherské kuchyně, díky tomu se i v současnosti vaří jak u nás, tak v Rakousku, Bavorsku či Tyrolsku. Čtyři méně frekventované druhy knedlíků můžete vyzkoušet spolu s šéfkuchařem pražské restaurace Mincovna Davidem K...

Moringa - strom života a pramen mládí

21.března » Novinky.cz
Zdraví třetího tisíciletí, strom života, pramen mládí. To jsou jenom tři z řady názvů, které si moringa oleifera vysloužila. Ale už pro ty tři stojí za to rostlinu poznat blíž, vyzkoušet, co dokáže.

Ghí neboli přepuštěné máslo znaly již naše prababičky

7.března » Novinky.cz
Nejen v Indii se používá ghí (ghee). Jde totiž o přepuštěné máslo, které dobře znaly už naše prababičky. Je mnohem trvanlivější než běžné máslo, vydrží až několik měsíců a snese vysokou teplotu.

Masové kapsy a rolády, které ocení i nejnáročnější labužníci

17.února » Novinky.cz
Zdá se vám jednoduše upečené maso trochu fádní? Náplně mu propůjčí jiný rozměr. Netradiční kapsy a rolády z vlastního repertoáru vám nabízí šéfkuchař restaurace Nola Martin Zdvihal.

Tato informační stránka o Vendula Presserová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vendula Presserová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes