Vendula Presserová

Vztahuje se k

Vychutnejte si dobrůtky na černém pivu

26.května » Novinky.cz
Pivem si právem připíjíme na zdraví, pokud se to s ním nepřehání, zdraví opravdu prospívá. Obsahuje například velkou dávku vitamínů, zejména z řady B. Zároveň je pivo hojně využíváno i při přípravě pokrmů. Podívejte se s námi na přednosti piva a t...

Jarní saláty, které odlehčí jídelníček

11.května » Novinky.cz
Jaro tradičně odlehčuje jídelníček a urychluje přípravu jídel. Kdo by trávil čas u plotny, když je venku konečně tak krásně!

Vaření ve znamení ájurvédy

4.května » Novinky.cz
Jídlem ke zdraví, kráse a vyrovnanosti! Čtyři recepty z ájurvédské kuchyně vám přiblíží Rahul Gopalakrishna Pillai a Milan Hejda, jejichž skvělou kuchyni můžete ochutnat v resortu Sv. Kateřina.

Oblíbený trojobal a řízky na několik způsobů

6.dubna » Novinky.cz
Vlastně nejde o jedinou potravinu, ale o osvědčený způsob, jak pomocí tří potravin, vajec, mouky a strouhanky, vytvořit z kusu masa či zeleniny něco mimořádného. No řekněte, kdo by odolal do zlatova usmaženému řízečku nebo květáku?

Není knedlík jako knedlík

30.března » Novinky.cz
Tvořily nedílnou součást rakouskouherské kuchyně, díky tomu se i v současnosti vaří jak u nás, tak v Rakousku, Bavorsku či Tyrolsku. Čtyři méně frekventované druhy knedlíků můžete vyzkoušet spolu s šéfkuchařem pražské restaurace Mincovna Davidem K...

Moringa - strom života a pramen mládí

21.března » Novinky.cz
Zdraví třetího tisíciletí, strom života, pramen mládí. To jsou jenom tři z řady názvů, které si moringa oleifera vysloužila. Ale už pro ty tři stojí za to rostlinu poznat blíž, vyzkoušet, co dokáže.

Ghí neboli přepuštěné máslo znaly již naše prababičky

7.března » Novinky.cz
Nejen v Indii se používá ghí (ghee). Jde totiž o přepuštěné máslo, které dobře znaly už naše prababičky. Je mnohem trvanlivější než běžné máslo, vydrží až několik měsíců a snese vysokou teplotu.

Masové kapsy a rolády, které ocení i nejnáročnější labužníci

17.února » Novinky.cz
Zdá se vám jednoduše upečené maso trochu fádní? Náplně mu propůjčí jiný rozměr. Netradiční kapsy a rolády z vlastního repertoáru vám nabízí šéfkuchař restaurace Nola Martin Zdvihal.

Rodinné stříbro - klasické české omáčky

16.listopadu » Novinky.cz
Tvoří jeden z důvodů, proč bychom měli být hrdí na naši národní kuchyni. České omáčky jsou nepřekonatelné a mohli by nám je závidět Francouzi i Italové. Šéfkuchař Pavel Buchwaldek z restaurace Zlatá Praha nám představí ty nejznámější.

Japonské pokrmy nejsou náročné na přípravu

7.října » Novinky.cz
Exotické složky jídla odrazují většinu lidí od experimentů s asijskou kuchyní. Zbytečně. Dnes už se dá koupit vše potřebné, nesnažte se však hledat náhražky za japonské přísady v naší kuchyni. První kroky na kulinární cestě do země pod horou Fudži...

Psychiatr Cyril Höschl: Vidím víc moudrosti než hlouposti

16.září » Novinky.cz
Scházíme se v jeho pracovně v Národním ústavu duševního zdraví (NÚDZ). Stěny by mohly být vytapetovány diplomy a uznáními za vědeckou činnost od stropu až po podlahu. Nejsou. Obklopují ho samotné zdi pracovny, prostory celého ústavu, na jehož vybu...

Hamburger čtyřikrát jinak

11.března » Novinky.cz
Burgery už dávno nejsou výsadou USA. Svou popularitu zažívají po celém světě, Českou republiku nevyjímaje. Pokud i vy patříte mezi jejich milovníky, pak máme pro vás čtyři recepty na ty nejlepší a nejšťavnatější burgery od skutečného mistra Josefa...

Tato informační stránka o Vendula Presserová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vendula Presserová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes