Vendula Presserová

Vztahuje se k

Poodhalte tajemství švédské kuchyně

10.listopadu » Novinky.cz
Severská kuchyně zatím stála trochu stranou, ale v současnosti získává na popularitě díky své svěžesti a zdravým surovinám. Rozhodně v ní nescházejí ryby, zejména losos, raci ani ovoce – s borůvkami na prvním místě. Pokud jde o bylinky, Švédové se...

Francouzské menu do podzimních dnů

20.října » Novinky.cz
Začínáme sice krevetami, ale dál je na řadě cibule, kuře, jablka. Tak se ničeho nelekejte, pusťte si francouzský šanson a pojďte vařit spolu s šéfkuchařem restaurace The Yard Lounge & Dining brněnského hotelu Courtyard by Marriott Radovanem Zajíčkem.

Za chyby se platí aneb Jak se zbavit tetování

11.října » Novinky.cz
Nekvalitní tetování se často promění v nechtěnou vzpomínku na doznívající pubertu, na vliv módní vlny, na úlet v Thajsku. Podobně je tomu i s piercingem či tunelem v uchu. Co si počít se suvenýry, které nejdříve poznamenaly tělo a teď se zahryzáva...

Poctivé smetanové menu, které zpříjemní podzimní dny

28.září » Novinky.cz
Lahodná smetana jídlo zjemní, dodá mu delikátní chuť. A pokud to s ní nepřeženeme, odpustíme jí i ty kalorie. Dnešní smetanové menu pro vás připravil šéfkuchař restaurace Babiččina zahrada Radek David.

Kouzlení s vínem v kuchyni

22.září » Novinky.cz
Umí víno dýchat? Jakou má mít teplotu? Rozumí si s vodou? Dolévat nebo nedolévat? Na začátku školního roku nezaškodí malé opáčko pro dospělé a k tomu několik výtečných receptů s vínem.

Jak si zamilovat sóju

15.září » Novinky.cz
Pomalu se zabydluje v našich jídelníčcích. Jaké benefity můžeme od sóji očekávat? Co nás na ní naopak odrazuje?

Symfonie cibulových chutí

24.srpna » Novinky.cz
Neobešly by se bez ní naše chuťové buňky ani naše zdraví. Cibule je prostě nepostradatelná! Poskytuje nám vitamíny C, E, vitamíny z řady B včetně kyseliny listové i potřebné prvky: hořčík, mangan, vápník, železo, zinek, fosfor, jód.

Pochoutky z králičího masa, které nezevšední

27.července » Novinky.cz
V našich králíkárnách jich už zdaleka nedupe tolik, co dřív. Přesto jsou králíci stále oblíbenou položkou na nedělních stolech českých a moravských domácností. Škoda že se jejich nadmíru zdravé maso stává stále vzácnějším a dražším a sníme ho za r...

Sušené delikatesy, které zpestří váš jídelníček

25.července » Novinky.cz
Houby sušíme snad všichni. Málokdo z nás však zná další možnosti sušičky. Je jich překvapivě velké množství. Vyzkoušejte spolu s Alenou Molinovou nejen křížaly, ale i další neuvěřitelné delikatesy, které vám zpestří snídaně i večery u televize, vý...

Když zmrzlina, tak zaručeně domácí

24.července » Novinky.cz
I bez stroje na zmrzlinu si můžeme tuto pochoutku připravit doma. Jak na to, vám poradí mistr zmrzlinář z Créme de la Créme Jan Hochsteiger přezdívaný také jako Pan Zmrzlinka.

Batáty obohatí zdravý jídelníček

7.července » Novinky.cz
Říká se jim také sladké brambory a pomalu se vtírají i do české moderní kuchyně. Kdo se chce blýsknout a ohromit hosty, připraví z nich pyré nebo je upeče v troubě.

Co chutná hostům karlovarského festivalu

4.července » Novinky.cz
Ke svátečním dnům v Karlových Varech patří samozřejmě dobré jídlo. Zkuste být u toho společně s Pavlem Plocem, šéfkuchařem restaurace hotelu Malé Versailles.

Tato informační stránka o Vendula Presserová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vendula Presserová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2017 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes