George Prim |
Vztahuje se k |
Pražský hotel Emblem získal prestižní ocenění Luxury Lifestyle Awards22.března » Protext Praha 22. března 2024 (PROTEXT) - Boutique hotel Emblem na Starém Městě se zařadil mezi celosvětové luxusní značky, které newyorská organizace Luxury Lifestyle Awards už více než 16 let vybírá ve více než 100 zemích světa. “Prestižní ocenění našeho … Pražský hotel Emblem získal prestižní ocenění Luxury Lifestyle Awards22.března » Metro Praha 22. března 2024 (PROTEXT) - Boutique hotel Emblem na Starém Městě se zařadil mezi celosvětové luxusní značky, které newyorská organizace Luxury Lifestyle Awards už více než 16 let vybírá ve více než 100 zemích světa. Jaro volá po návštěvě hlavního města16.března » JenProMuže.cz Na jarní Praze je něco čarovného! Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí návštěva metropole za to. Pokud se rozhodnete navštívit hlavní město právě v tomto kouzelném období, nezapomeňte na p… Jaro volá po návštěvě hlavního města27.ledna » JenProMuže.cz Na jarní Praze je něco čarovného! Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí návštěva metropole za to. Pokud se rozhodnete navštívit hlavní město právě v tomto kouzelném období, nezapomeňte na p… Jaro volá po návštěvě hlavního města23.ledna » iLuxus.cz Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí návštěva metropole za to. Pokud se rozhodnete navštívit hlavní město právě v tomto kouzelném období, nezapomeňte na p… Mokrý, nebo suchý? Krvavý, či tuhý a žvýkavý? Příprava steaku je alchymie7.října » Seznam Zprávy Při přípravě steaku hraje důležitou roli nejen druh a stáří masa, ale také třeba to, zda kuchař použil pánev, nebo gril. Seznam Zprávy přinášejí druhý díl steakové akademie. Nejlepší steak v Česku není žádná rychlovka. V pražském MeatEateru to dobře vědí2.srpna » Forbes „Když jsem byl poprvé v Praze a všude viděl veganská bistra a fast foody, řekl jsem si, že tady musím otevřít MeatEater,“ vzpomíná Daniele Govoni. Rodák z Bologni a evropský šampion v BBQ svého „Masožravce“ od letošní zimy v Praze skutečně má: resta… Hamburgery se již staly běžnou součástí menu českých restaurací5.ledna » Týden.cz Hamburgery se v posledních letech staly běžnou součástí nabídky restaurací. Stále častěji se s nimi lze setkat i v rámci nabídky obědového menu. Navíc zájem Čechů o burgery dál roste. Řekl to Jiří Moskal, ředitel průvodce po restauracích Restu.cz, k… |
Martin Nejedlý
- politik SPOZ
Roman Paulus
- Šéfkuchař
Andrej Babiš
- Český podnikatel a politik, předseda hnutí ANO
ČSSD
- Přední levicová politická strana
Populismus
- Snaha zviditelnit se bez ideologického programu
KSČM
- Levicová politická strana
|