Michala Raganová |
Vztahuje se k |
Krabička, meníčko nebo firemní kantýna? Jak se stravují zaměstnanci?24.listopadu » iDNES.cz Příspěvek na stravování je vůbec nejčastějším benefitem, který zaměstnanci v práci dostávají. Jeho forma a výše se však liší firmu od firmy. Stejně tak se liší způsob, jak ho lidé využijí. Zajdou si raději na polední „meníčko“, nebo si oběd přinesou… Zaměstnat někoho 55+? Zaměstnavatelé pomalu mění přístup1.září » iDNES.cz Společnost stárne, věk odchodu do důchodu se bude prodlužovat. Přesto jsou lidé ve věku 55+ na trhu práce stále často opomíjenou skupinou. Kolem jejich zaměstnávání totiž přetrvává mnoho stereotypů a předsudků. Jsou ale oprávněné? Co ukazují zkušeno… Znalost angličtiny je dnes samozřejmostí. Opravdu to platí?16.června » iDNES.cz Při náboru zaměstnanců kladou firmy velký důraz na znalost angličtiny. Požadavek na ni se objevuje ve více něž 75 procentech inzerátů na volné pozice. Podle životopisů ji ovládá skoro každý. Jak ale ukazují zkušenosti zaměstnavatelů, realita u pohov… Kteří absolventi na trhu práce uspějí nejlépe a kde jsou největší mzdy30.září » iDNES.cz Každý rok je pro absolventy něčím výjimečný. Ten letošní je k nováčkům veskrze vlídný. Firmy vítají každou novou sílu s otevřenou náručí. Má to ovšem své „ale“. Musí se umět k práci postavit. |
|