15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Recepty paní Čuby

Popis:

Recepty, které Tě baví nejen jíst, ale i číst!

URL:

http://www.receptypanicuby.cz

Katalog:

Lifestyle → Jídlo

Publikuje:

3 položek/měsíc

Vejce benedikt s holandskou omáčkou

19.dubna
Dlouhou dobu jsem této lahůdce odolávala a ochudila se tak o naprostou chuťovou lahůdku. Vejce benedikt s jemnou holandskou omáčkou je totiž totální skvost! Možná jsem se trošku obávala přípravy holandské omáčky, ale skutečně se toho není potřeba dbát. A my si teď spolu ukážeme, jak si vejce benedikt s jemnou holandskou omáčkou a také křupavým chřestem připravit. The post Vejce benedikt s holands…

Kuřecí prsa s chřestem a sušenými rajčaty

11.dubna
Kuřecí prsa s chřestem a sušenými rajčaty jsou vynikající dobrotou, kterou velmi rychle připravíte a necháte na pár minut zapéct do trouby. Výsledek je chřestberoucí! Kdykoli je sezóna chřestu, je potřeba ji naplno využít a chřestovat o sto čest. Kuřecí prsa s chřestem a sušenými rajčaty jsou vynikajícím rychlým obědem nebo i dobrou večeří, která vás chuťově naprosto odzbrojí. The post Kuřecí prs…

Rizoto s medvědím česnekem a chřestem

5.dubna
Je jaro a k němu bezesporu patří i medvědí česnek a také chřest! My si z nich připravíme naprosto jednoduché a lahodné rizoto s medvědím česnekem a chřestem. Pohladí vás po dušičce. Rizoto s medvědím česnekem a chřestem v sobě kombinuje velmi specifickou chuť chřestu zeleného – výraznějšího a také listy medvědího česneku (nebo v mém případě česneku podivného). Společně s máslem, parmezáne…

Smažený losos s hráškovo-špenátovou kaší

31.března
Milujete lososa? Já tedy rozhodně. Což si jej tentokrát připravit s vynikající kombinací hrášku a špenátu? Smažený losos s hráškovo-špenátovou kaší je láskou na první ochutnání. Losos s hráškovo-špenátovou kaší vás mile překvapí nejen skvělou chutí, ale i velmi rychlou přípravou. The post Smažený losos s hráškovo-špenátovou kaší appeared first on Blog Kuchti.me - s chutí a humorem .

Okamžitě měkké perníčky

22.března
Velikonoce a Vánoce jsou časem perníčků. Také vždy řešíte, aby byly perníčky krásně měkké a daly se ideálně jíst okamžitě? Mám tu pro vás recept! Těsto na tyto perníčky není vůbec složité a jeho přípravu můžete vlastně nechat na poslední chvíli. Je pravda, že pár dní odleželé těsto se lépe zpracovává, ale last minute pečení není problém. The post Okamžitě měkké perníčky appeared first on Blog Kuc…

Červené kari se zeleninou a kuřecím masem

19.března
Ve stravování jsem po pravdě velmi tradiční a spíše těžím z lokálních surovin. Jenže občas je potřeba si dát do sosáčku a ochutnat trošku jiné chutě. Mou velkou láskou je červené kari se zeleninou a kuřecím masem a jsem si jistá, že si jej zamilujete i vy. Červené kari se zeleninou a kuřecím masem rozhodně nepatří mezi nějak přehnaně složité recepty. Stačí jen použít dobré kvalitní červené kari a…

Křupavý telecí řízek

12.března
Kdo by nemiloval řízky? Znáte někoho takového? My si dnes spolu připravíme legendární křupavý telecí řízek. Nic se ale nebojte, protože pravidla pro jeho přípravu využijete na jakýkoli jiný. Telecí řízek nebo také vídeňský řízek je klasikou právě díky skvělému jemnému telecímu masíčku. A my si ho také zasloužíme. Jak ho ale připravit, aby byl měkký, trojobal křupavý a řízek nebyl promaštěný až na…

Polévka z pečeného květáku s kari

4.března
Polévka z pečeného květáku s kari vás pohladí po dušičce nejen v chladných dnech, ale vlastně kdykoli, když na vás přijde chuť na jemnou krémovou polévku. Květák je jednou z mých nejoblíbenějších zelenin. Ač pro někoho jde možná o lehce nevonící záležitost, připusťme, že jeho chuť je výtečná (pokud tedy není přemrzlý a hořký) a sluší mu smažení, pečení, ale také zpracování do polévky. The post Po…

Langoše, jak je neznáte

29.února
Také máte rádi pěkně křupavé křehké langoše? A s čím nejraději? O tom by se mohly vést dalekosáhlé diskuze a já vás nyní doufám velmi mile překvapím mou naprosto dokonalou kombinací, kterou asi neznáte. Langoše, jak je neznáte… proč? My si je totiž připravíme s křupavým pečeným bůčkem, česnekovou majolkou a naloženou cibulí. Uvidíte, že tohle je teda něco! The post Langoše, jak je neznáte appeare…

Valašský kontrabáš

16.února
Když už nevíte co by a máte chuť na něco příjemného, lahodného a z jednoho pekáčku, je valašský kontrabáš skvělou volbou. Valašský kontrabáš pochází z Valašska a tak vůbec. Víte co? Budu moc ráda, když mi někdo dáte vědět, co vlastně znamená slovo kontrabáš, protože to jsem nikde nedohledala. Čím si ale můžeme být jisti je to, že kontrabáš je o pohance, bramborách, nějaké té slanince, česneku… A …

Vláčné masopustní koblihy

12.února
Koblihy, koblížky… ach to je nádhera. Hlavně když jsou krásně měkké, vláčné a plné skvělé dobré náplně. Přesně takové si spolu připravíme. Masopustní koblihy jsou úžasnou dobrůtkou, kterou samozřejmě nemusíme nechávat jen na období masopustu, ale můžeme si je vychutnat kdykoli, kdy nás přepadne mlsná. Stačí jen troška trpělivosti a smažení koblížek je na světě. The post Vláčné masopustní koblihy …

Báječná sytá hrstková polévka

1.února
V lednici vymeteno, není moc po čem sáhnout? Přesně z tohoto důvoduv vznikla hrstková polévka. Vezmete totiž hrstku toho, tamtoho a najednou je dobrá polévka na světě. Hrstková polévka je tak skvělým řešením a rozhodně ne řešením špatným. Chuťově je totiž vynikající a pokaždé si ji můžete připravit trošku jinak. The post Báječná sytá hrstková polévka appeared first on Blog Kuchti.me - s chutí a h…

Salát z růžičkové kapusty a jablek

26.ledna
Saláty v zimě… to je poměrně náročná sportovní disciplína. Čerstvé zeleniny po málu, ale my ji přeci k životu potřebujeme? Proto je tu salát z růžičkové kapusty a jablek, která je naprosto báječný a připravíte si ho i v chladných dnech. Salát z růžičkové kapusty a jablek v sobě kombinuje křupavost růžiček, příjemnou chuť jablek a také granátového jablka a skvělou jednoduchou zálivku. The post Sal…

Halušky se zelím a slaninou

18.ledna
Jste tým halušky se zelím a slaninou nebo s bryndzou? Pro mě, jakožto poloviční Slovenku, jsou srdcovou obě varianty a já vám teď ukážu, jak si takové jemné skvělé bramborové halušky se zelím a slaninou připravíte. Jak správně házet halušky se můžete podívat v tomto mém videu zde. Samotná příprava halušek není nijak nákladná ani složitá. Jen je potřeba si ohlídat pár věcí. The post Halušky se zel…

Záhorácký závitek

17.ledna
Zelí je moje oblíbená zimní zelenina, se kterou je vždycky radost něco tvořit. Záhorácký závitek je dokonalou kombinací právě zmíněného zelí a masa, které když vše zapečete, vznikne naprosté labůžo. Pojďte si se mnou užít tuto masovo–zelnou symfonii. Záhorácký závitek určitě stojí za to. The post Záhorácký závitek appeared first on Blog Kuchti.me - s chutí a humorem .
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes