Petr Stupka |
Vztahuje se k |
Kuchařská kouzla se sýrem16.dubna » ČRo České Budějovice Hlavní surovinou pro Kuchařské čarování Petra Stupky bude sýr. Poradí, jak nadívat prsíčka, zapéct sýr ve slaném i sladkém koláči a vykouzlit řadu pomazánkových variací. Sladké recepty na přání posluchaček – ořechové bezé, piškotová roláda, domácí cukrářské piškoty9.dubna » ČRo České Budějovice Především sladké je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Na základě přání věrných posluchaček upeče ořechové bezé a klasickou vídeňskou piškotovou roládu. Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů2.dubna » ČRo České Budějovice Samé mladé maso vybral jako téma svého Kuchařského čarování Petr Stupka. Připomene světoznámé pokrmy i lidovou tradici na jihu čech a přidá francouzský dezert rum baba. Velikonoční zvyky a tradice, pochopitelně s ohledem na jídlo26.března » ČRo České Budějovice Tipy na Zelený čtvrtek, Velký pátek i další sváteční dny nabízí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Chybět nebude recept na mazanec, beránka a další dobroty. Inspirace pro velikonoční vaření a pečení19.března » ČRo České Budějovice Jehněčí maso, velikonoční sekaná, velikonoční kapr a několik jarních kuchařských triků zaplní Kuchařské čarování. Kulinář Petr Stupka nabízí inspiraci pro svátky jara. Poslové jara v kuchyni, kouzla s vejci a sladká omeleta Monako12.března » ČRo České Budějovice Kopřivy, bršlice, medvědí česnek a další bylinky ovládnou Kuchařské čarování. Petr Stupka se věnuje poslům jara v kuchyni. K tomu přidá několik kouzel s vejci a specialitu. Placky všeho druhu z celého světa5.března » ČRo České Budějovice Indické čapátí, plněné tortilly, luštěninové lívanečky, zapečené palačinky a také kaiserschmorn čili císařský trhanec. Rozmanité placky připraví kulinář Petr Stupka. Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin27.února » ČRo České Budějovice Je období půstu, a tak se kulinář Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování zaměří na luštěniny. Nabídne recepty na sekanou z čočky, cizrnové krokety nebo fazolový burger. Nejčerstvější zelenina, jarní klíčky a výhonky20.února » ČRo České Budějovice 100 gramů naklíčené čočky má výživovou hodnotu čtyř vajec a k tomu vlákninu a vitamin C. Jak si snadno a za pár korun tento poklad vypěstovat, poradí kulinář Petr Stupka. Masopustní dobroty z celého světa a vzpomínek posluchačů13.února » ČRo České Budějovice Masopust je tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupky. Bude mluvit o dobrotách z různých koutů světa, přidá recepty na speciality ze škvarků či roládu z krkovičky Masopust v kuchyni6.února » ČRo České Budějovice Herinkšmauz třikrát jinak, ševcovské maso a moravské oškvarky a smažené sladkosti, koblihy, boží milosti a tvarohové křupinky, naplní Kuchařské čarování Petra Stupky. Zabijačkové pokrmy a pečené speciality z vepřového masa31.ledna » ČRo České Budějovice Hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky je vepřové maso. K době masopustu patří i zabijačky, proto připomene recept na ovar, vydatnou polévku i speciální prejt. |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Alexander Hemala
- Český moderátor
|