15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Filip Teplý

Vztahuje se k

Inspirací k chuti nové čokolády může být třeba silná emoce, říká Filip Teplý

14.května » Seznam Zprávy
Čokoládu, tedy tu pravou, řemeslně vyrobenou v Guatemale, poprvé ochutnal asi před deseti lety po jednom divočejším večírku. V té době už hledal novou náplň života. Takže si Filip Teplý řekl: Proč by to nemohla být čokoláda?

Do Brna putují gastronomičtí Oscaři. Má je čokoládovna Ajala, která vyrábí po vzoru indiánů

11.srpna » CzechCrunch
Filip Teplý se při tvorbě čokolády inspiroval u amerických Mayů. Boduje s ní nejen u zákazníků, ale i na prestižních mezinárodních soutěžích. Příspěvek Do Brna putují gastronomičtí Oscaři. Má je čokoládovna Ajala, která vyrábí po vzoru indiánů pochá…

Křupne a není přehnaně tmavá: jak poznat kvalitní čokoládu, kterou si můžete dát bez výčitek

12.dubna » Proženy.cz
Jakou čokoládu byste si měli koupit, jestliže chcete opravdovou kvalitu? Poradíme vám, podle čeho ji vybrat, abyste získali nejen výtečnou chuť, ale také důležité a zdraví prospěšné látky. Způsob zpracování totiž může kakaové boby téměř znehodnotit.

V dětství měl rád čokoládu s rohlíkem, teď vyrábí čokolády s chlebem, vínem či whisky

22.června » Vitalia.cz
[5 minut čtení] Hrdě vyrobeno v České republice. S tímto mottem nabízí výrobce pod značkou Ajala celou řadu čokolád, které mají různé chutě, ale jedno společné – výběrové kakaové boby, třtinovou šťávu a vysokou kvalitu. Kdo se zajímá o kvalitní čoko…

5 důvodů, proč je výběrová čokoláda tou nejlepší volbou pro požitkáře i pro planetu

28.dubna » Pro-miminka.cz
Výběrová čokoláda od brněnské čokoládovny Ajala se chuťově řadí mezi světovou špičku. To dokazuje i několik ocenění z mezinárodních soutěží. Důvodů, proč je výběrová čokoláda tou správnou volbou, je však mnohem víc. Jejím nákupem oproti té běžné při…

5 důvodů, proč je výběrová čokoláda tou nejlepší volbou pro požitkáře i pro planetu

28.dubna » Tojesenzace.cz
Výběrová čokoláda od brněnské čokoládovny Ajala se chuťově řadí mezi světovou špičku. To dokazuje i několik ocenění z mezinárodních soutěží.

Z vyhoření ho dostala až pravá mayská čokoláda. Díky tomu úspěšně podniká

11.dubna » iDNES.cz
Vsadil na kvalitní suroviny a ruční výrobu. Inspiroval se u indiánů i první republikou. Své výrobky dnes prodává po celé Evropě. V roce 2018 jeho čokoláda získala stříbrnou medaili v soutěži International Chocolate Award. O své čokoládové zkušenosti…

Druhou nejlepší čokoládu na světě vyrábějí v Brně. Jen ze dvou surovin

1.února » Seznam Zprávy
Že méně je někdy více, dobře vědí v malé brněnské čokoládovně, kde vzniká oceňovaná čokoláda Ajala. Zakladatel firmy Filip Teplý se rozhodl vyrábět ji jen ze dvou surovin – kakaových bobů a panely (třtinové šťávy) – poté, co poprvé ochutnal čokoládu…

Nekupujte jen sladkou hmotu. Jak poznat kvalitní čokoládu?

5.prosince » Lidovky.cz
V předvánočním čase a s blížícím se Mikulášem upozornil časopis dTest na „čokoládové“ figurky, které jsou ale pouze sladkou hmotou, která čokoládu neviděla ani z rychlíku. Rozhodně se vyplatí číst složení. Podle čeho se orientovat a co hlídat na eti…
Česká vláda - Státní úřad

Tato informační stránka o Filip Teplý zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Filip Teplý" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes