Lucie Víchová

Vztahuje se k

I smrt lze prožít stylově. Pohřební inovátoři nabízí on-line poslední přání, designové parte nebo optimistickou rakev

23.února » ego!
Pro mnohé nedotknutelné téma smrti, respektive toho, co následuje po ní, může mít svou lidštější tvář. Okamžiky, které většinu lidí děsí, lze díky pohřebním inovátorům prožít i bez stresu. A dalo by se říct dokonce uvolněně.

I smrt lze prožít stylově. Pohřební inovátoři nabízí on-line poslední přání, designové parte nebo optimistickou rakev

19.února » ego!
Pro mnohé nedotknutelné téma smrti, respektive toho, co následuje po ní, může mít svou lidštější tvář. Okamžiky, které většinu lidí děsí, lze díky pohřebním inovátorům prožít i bez stresu. A dalo by se říct dokonce uvolněně.

Focaccia. Pečivo, které Italové jedí namočené v prvním ranním cappuccinu

6.října » iHNed.cz
Jednoduché italské pečivo se vyrábí z těsta podobného pizze. Pro minimum použitých ingrediencí se mu přezdívá také chléb chudých.

Ravioly za bouřky nedělám, nedržely by, říká molekulární kuchař. Jeho specialitou je štrúdl v kostce

22.září » iHNed.cz
Jeho praděd cukrář vyrobil z marcipánu bitvu u Lipan. Molekulární kuchař Petr Koukolíček mu v kreativitě zdatně konkuruje - tvoří třeba štrúdl v kostce či kapučíno, po němž se vám kouří z úst.

Budu se plavit asi i v důchodu, říká kapitán Jiří Kučera, který organizuje dobrodružné výlety po mořích

18.září » iHNed.cz
Jako kluk si Jiří Kučera hrával na opuštěné lodi. Dnes připravuje lidi na kapitánské zkoušky a brázdí s nimi sladké i slané vody. "Na moři jsem viděl, co příroda umí. Ale to jsou pak ty nejlepší zážitky," říká.

Jak připravit dobrý burger? V denním menu improvizujeme se sezonními surovinami, říká majitel Peter's Burger Pubu

10.září » iHNed.cz
Ačkoliv si mnozí myslí, že vznikl v USA, původ má zřejmě v Německu. Na jeho názvu a dnešní podobě ovšem mají Američané podíl zcela zásadní.

V barvách italské vlajky: Jak připravit skvělé caprese

30.srpna » iHNed.cz
Lehký letní pokrm vznikl v Kampánii. Jeho základní suroviny - rajčata, bazalka a mozzarella - značí barvy italské vlajky.

Jak připravit "opálený krém" Creme brulee? Potřebujete čtyři ingredience, radí šéfkuchař

26.července » iHNed.cz
Podle názvu bychom ho označili za francouzskou klasiku. Za jeho tvůrce se ale považují hned tři země.

Jak přežít bláznivá léta: Studentky pomáhají mladým lidem překonávat psychické problémy

23.července » iHNed.cz
Dvě studentky učí děti i své vrstevníky, jak bojovat s depresí. Samy si duševními nemocemi prošly, a tak vymyslely projekt Nevypusť duši. V Česku ještě hodně fungují předsudky, říkají.

I kytku radši z farmy: Nad těmi z "velkovýroben" vítězí vzhledem i vůní

25.června » iHNed.cz
Nedováží je z druhého konce světa, ale sbírají či pěstují vlastní. Květinové farmy se v Česku rozmáhají. Přinášíme příběh pěti z nich.

Jiří Tichota: Mainstream umlkne za pár sezon, ryzí písničky se budou zpívat i za 50 let

10.června » Kultura.iHNed.cz
"Na muzice mě baví její nevyčerpatelnost," říká umělecký šéf Spirituál kvintetu. Kapela je na hudební scéně už neuvěřitelných 57 let. Jiří Tichota, její zakládající člen, v dubnu oslavil osmdesátiny.

Tato informační stránka o Lucie Víchová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Lucie Víchová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes