Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2021 11:59
Čas čtení 0:50
Radim Šlechta

Policie žádá o pomoc s pátráním po pohřešovaném mladíkovi ze Strakonicka. Hledá se od Štědrého dne

Policie žádá o pomoc s pátráním po pohřešovaném mladíkovi ze Strakonicka. Hledá se od Štědrého dne
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Jiří Hromádka se pohřešuje od Štědrého dne, kdy nedorazil na slavnostní večeři za svou rodinou. Policie žádá občany o informace.

Policie žádá občany o pomoc s pátráním po třiadvacetiletém Jiřím Hromádkovi. Mladík ze Strakonicka se ztratil na Štědrý den. Ještě 24. prosince prý komunikoval s bratrem a potvrdil, že přijede na večeři za rodinou. Podle mluvčího policie našli Jiřího auto na Písecku. Další kontakt už ale mladík s nikým nenavázal. Policie proto žádá každého, kdo by měl o Jiřím jakékoliv informace, aby kontaktoval linku 158.

Pohřešovaný muž měří 175–180 centimetrů, je střední postavy, má oválný obličej s modrýma očima a hnědé krátké vlasy. Na bradě mu roste krátké strniště. Mezi výrazné znaky patří velké černé plugy v uších. Z domova podle informací policie odešel v kotníčkových černých teniskách, modrých riflích, šedé mikině a zimní čepici.

Jiří Hromádka
Zdroj: Policie ČR

„Šetřením zjistili jeho poslední výskyt, který byl zaznamenán v okolí Zvíkovského Podhradí na Písecku. Písečtí kolegové propátrali okolí, kde u Vltavského mostu u obce Kučeř nalezli jeho zaparkovaný automobil, odemčený s klíčky uvnitř vozu. Policisté proto pokračovali v pátrání v těchto místech včetně vodní hladiny a okolních břehů," popsal Deníku mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Jiří Hromádka
Zdroj: Policie ČR

Pátrání v okolí obce Kučeř ale bylo zatím neúspěšné. Policie proto vyzývá občany, aby s pátráním pomohli. Jakékoliv dostupné informace prý mají sdělit samotné policii na lince 158. Rodina mladíka viděla naposledy 23. odpoledne, kdy z domu odjel svým autem Opel Astra.

Jiří Hromádka
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse