Bolek už si za Karvinou nezachytá a v MFK skončil také Nešický. Koho naopak kouč Páník přivítal?

Bolek už si za Karvinou nezachytá a v MFK skončil také Nešický. Koho naopak kouč Páník přivítal?

Poslední Karvinou čeká velmi náročné jaro. Její hlavní trenér Bohumil Páník přivítal v kabině nové i staronové tváře, s tím, že hned tři hráči už v dresu MFK pokračovat nebudou.

Přibyli Adam Jánoš a Ondřej Chvěja z Baníku a také brankář Pavol Bajza ze Slovácka. "Všichni mají od svých kmenových klubů povolení zasáhnout v Karviné do tréninkového procesu a aktuálně se řeší jejich budoucnost v MFK," zaznělo na oficiálních stránkách šestnáctého celku Fortuna:ligy.

V tréninku byli v úvodu týdne také navrátili z hostování Martin Vlachovský a Ivan Zhelizko, s tím, že na cestě je i třetí baníkovec Muhammed Sanneh.

A co pohyb směrem ven z kádru? Matěj Jurásek byl Slavií stáhnut do Edenu a jak Aleš Nešický, tak Petr Bolek, dostali od karvinského vedení svolení hledat si nové angažmá.

"Ani jeden z této trojice už do přípravy nezasáhne. Stejně tak dlouhodobě zranění Rafael Tavares s Danielem Bartlem, kteří jsou v rekonvalescenci," vyšlo na webu mfkkarvina.cz.

Nejsme tak ekonomicky silní, abychom mohli přivádět hotové hráče, připouští Svědík a doufá, že Slovácko alespoň udrží kádr

Zdroj: mfkkarvina.cz