facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 1. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

Ireneusz Kubies bude řídit rozvoj partnerské sítě Inforu v regionu CEE

Ireneusz KubiesSpolečnost Infor oznámila, že na pozici Alliance Director pro region CEE byl nově jmenován Ireneusz Kubies. Ve své pozici bude řídit a rozvíjet partnerství s aliančními partnery společnosti Infor v regionu s důrazem na rozvoj cloudových nabídek Infor postavených na platformě Amazon Web Services (AWS).



Ireneusz Kubies pochází z Polska, ale studoval a nyní žije v Praze. Hovoří česky, slovensky, polsky, anglicky a rusky. Součástí týmu Infor CEE se sídlem v Praze je už od roku 2014, kdy nastoupil jako regionální Channel and Direct Sales Manager. Dnes je zodpovědný za rozvoj regionálních aliančních strategií a řízení vztahů s partnery z řad systémových integrátorů, technologickými či konzultačními partnery v České republice, Slovensku, Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Slovinsku a Srbsku.

Před svým nástupem do společnosti Infor strávil 4 roky v Hewlett-Packard jako Account Executive pro střední a východní Evropu a předtím v ICZ jako Product Management Manager. Vystudoval Fakultu strojní na Českém vysokém učení technickém (ČVUT) v Praze, obor automatizované systémy řízení.


 
  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.

  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.