bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hvězda na odchodu. Kam zamíří Chychrun?

13. ledna 2022, 9:45

David Zlomek

V Arizoně sezona probíhá víceméně podle předpokladů. Honba za prvním místem v draftové loterii pokračuje – a s ní i postupný výprodej. Podle posledních informací ze zámoří je na odchodu obránce Jacob Chychrun, o kterého má mít zájem spousta týmů

Jako první s touto informací přispěchal dobře obeznámený Jeff Marek.

„Můžu potvrdit, že se na Chychruna už ptalo alespoň deset týmů,“ cituje novináře stránka Sportsnet.

Chychrun zazářil v minulé sezoně, ve které se stal základním stavebním kamenem obrany Coyotes. Ve zkráceném ročníku se mu podařilo nasbírat parádních jednačtyřicet bodů, zvláště pak vyniká osmnáct vstřelených gólů. Na obránce parádní číslo.

I proto je nyní tak žádaný.

Týmy totiž vidí jeho kvality a nesmírný potenciál. Stále je mu teprve třiadvacet let, navíc má smlouvu ještě na další tři sezony, a to s velice výhodným ročním platem 4,6 milionů dolarů.

Protihodnota však nebude malá.

„Coyotes požadují výběr v prvním kole draftu, mladého hráče i prvotřídního talenta,“ dodal Marek. „Týmy, které takovou protihodnotu mohou nabídnout, jsou dle nás Los Angeles, St. Louis a rozhodně Anaheim, který v létě dost možná přijde o Hampuse Lindholma, jemuž končí smlouva.“

Mezi další možné týmy, kam by mohl nadějný bek zamířit, řadí web The Athletic kupříkladu Floridu.

Ostatně, Chychrun odtud pochází a pro Pantery by mohl být posledním pomyslným článkem do skládačky.

Nabízí se pochopitelně i Boston. Ten se s Arizonou o jejich obránci už domlouval jednou, tehdy ale šlo o Olivera Ekmana-Larssona, který nakonec zamířil do Vancouveru.

Bruins se v podstatě neustále snaží vylepšit obranu a zisk Chychruna by byl velkou výhrou. V jednom páru s Charliem McAvoyem by mohl vytvořit dlouholetou obrannou vazbu.

To vše je ale zatím ve hvězdách. Americký obránce má totiž nyní jiné starosti, je totiž na ligovém covid protokolu.

Uzávěrka přestupů se však kvapem blíží, letos je naplánována na 21. března. Změní do té doby působiště?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.