Duchcovští mohou posílat své návrhy na osobnost roku 2021
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Duchcovská radnice, stejně jako Statutární město Teplice, vyhlašuje anketu o osobnost roku, která se nejvíce zasloužila o rozvoj města. Posílat své návrhy na kandidáty na Cenu města Duchcova za rok 2021 mohou všichni občané s trvalým pobytem v Duchcově, kteří dosáhli věku 18 let. Příjem návrhů na jednotlivé kandidáty končí v neděli 20. února.

Cena města Duchcova je udělovaná jako ocenění fyzických nebo právnických osob za mimořádný přínos městu. Ať se jedná o dlouhodobou aktivitu, ze které má město prospěch například v oblasti společenské, sportovní, rozvoji města, autorské činnosti, ekologie, výchovně vzdělávací činnosti a podobně. Cena může být navržená i za prezentaci města. Její udělení přitom není vázáno na trvalý pobyt ani sídlo navrhované osoby na území města Duchcova.

V loňském roce obdržel Cenu města Duchcova 2020 Dušan Petráš. Udělená mu byla za dlouhodobou činnost a úspěchy v oblasti turistiky, za kvalitní reprezentaci a propagaci města Duchcova. V souvislosti s udělením této ceny schválilo duchcovské zastupitelstvo rovněž peněžní dar ve výši 10 tisíc korun.

Návrh na osobnost roku 2021 je nutné podat v písemné formě. Obsahovat musí přesnou identifikaci navrhovaného kandidáta a zdůvodnění, proč jej navrhovatel doporučuje. O tom, komu cena za rok 2021 připadne, rozhodnou duchcovští zastupitelé na dubnovém zasedání. Návrhy je možné poslat na adresu: Město Duchcov, organizační odbor MÚ, nám. Republiky 20/5, P.O.Box 21, 419 01 Duchcov, případně předat osobně v podatelně duchcovského městského úřadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru