Cejka ExoAlex Čejka a Mike Weir rozšířili řady golfistů využívajících vybavení Tour Edge. S holemi tohoto výrobce už hraje například Tom Lehman či Tim Petrovic, vůbec asi největší hvězdou je pak Němec Bernhard Langer. Nyní tak přibyla další dvě zajímavá jména.

Mike Weir, kanadský vítěz Masters, už s holemi Exotics 721 hrál v části uplynulé sezony a okamžitě si jej získaly. Víceletý kontrakt tak levoruký golfista aktuálně působící na PGA Tour Champions oceňuje. „Jsem nadšený, že mohu týden co týden spolupracovat s týmem odborníků na nových produktech. Technologie i výkon holí Tour Edge na mě udělaly dojem. Hned po prvním dnu, kdy jsem testoval trojku dřevo, zařadil jsem ji do bagu. Nemohu se dočkat, co dalšího mě s novinkami čeká."

Alex Čejka vloni zažíval parádní rok, a dokonce na seniorské túře vybojoval major. Na listopadovém Charles Schwab Championship testoval řadu Exotics 2022, aby následně přibral drajvr a dřeva a později se stal smluvním hráčem této značky.

„Podepsáním těchto dvou hráčů, špičkových nováčků z PGA Tour Champions, ukazuje, co pro nás tato série znamená. Zároveň nás těší jejich uznání. Mike je ztělesněním profesionalismu a jako levoruký golfista spojený s naší značkou tak vysílá další poselství směrem k této části hráčů. Alex ukazuje velkou a mnohaletou oddanost golfu, za kterou byl vlastně v této sérii odměněn dvěma majory.

Tour Edge obecně zaznamenala v uplynulých letech výrazný vzestup na sérii, již se účastní špičkoví golfisté nad padesát let věku. Napočítáme 134 profesionálů na třech různých PGA túrách, vybavených 2 325 holemi. Značka má na svém kontě 15 výher, 87 umístění v top5 a dalších 207 míst v top10.

Foto: Tour Edge


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...