Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

JEŠTĚ NEŽ BUDE RECENZE NA FURIOSU NA WEBU, MŮŽETE SI JI POSLECHNOUT V RÁMCI NAŠEHO PODCASTU ZDE.

Dvojka komediálního hitu Po čem muži touží 2 představila trailer a plakát

Po čem muži touží 2 je volným pokračováním úspěšné komedie, která se stala divácky nejúspěšnějším českým snímkem roku 2018. Pokračování, na jehož scénáři spolupracoval Rudolf Havlík s Filipem Oberfalcerem, je opět humorným pohledem na střet mužského a ženského světa a hledání jejich vzájemného porozumění, které může jednoho i druhého dovádět k šílenství. Dnes producenti představili trailer a plakát.

V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle sledujeme ženu jménem Irena Kopáčová, která žije v jiné části města. Ve stejnou chvíli, kdy si Karel Král v prvním díle přál být ženou, ona si přeje být raději mužem. Ve volném pokračování filmové komedie sledujeme osud tohoto druhého těla. Jednoho dne se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale teď má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou. Film Po čem muži touží 2 sleduje její cestu, která se protne i s Karlem Králem. Příběh je plný komických situací a utahuje si ze stereotypů partnerských vztahů a rozdílů mezi muži a ženami.

„Snažil jsem se tak nějak po svém s tou holkou ve mně vypořádat a doufám, že tak, aby se lidi bavili….“ říká Jiří Langmajer a dodává se smíchem. „Komu se to povede v pětapadesáti letech sedět v maskérně a nechat si nalíčit oči, dostat podprdu a jít na plac? Jsem spokojen! “

„O dvojce jsme  na začátku vůbec nepřemýšleli, my jsme ani netušili, že by film mohl mít takový divácký úspěch, jaký měl, a tak pokračování vlastně vzniklo spíše organicky. Baví mě dělat komedie, a baví mě, když se lidi v kině smějí, to je ta nejlepší odměna. Myslím, že kolikrát je to  těžší, než dělat artový věci…“ říká režisér Rudolf Havlík.

Po čem muži touží 2 -Jiří Langmajer, Tereza Kostková (foto: CinemArt)

Je hrozně příjemný, když člověk pracuje s lidmi, které zná, s týmem, který má rád, s lidmi, kterých si váží. Mě poutá s Rudou Havlíkem dneska už blízký přátelství, a to je ohromná přidaná hodnota. Člověk pracuje, vydělává peníze, ale je i s lidmi, se kterými mu je dobře. To je na tom super,“ doplňuje Jiří Langmajer.

Ve filmu dále hrají Tereza Kostková, Pavel Šimčík, Ondřej Kavan, Leoš Noha, Oskar Hes, Zuzana Kronerová, Jiří Maryško, Radek Holub, Michal Kavalčík, Martina Babišová nebo modelka a herečka Pavlína Němcová.

Po čem muži touží 2 – Anna Polívková a Rudolf Havlík (foto: CinemArt)

Bláznivá komedie Po čem muži touží 2 vzniká v produkci společnosti Fénix Film s.r.o. – Dany Volákové a Michaely Flenerové.
S premiérou se počítá 21. dubna 2022, do kin film uvede distribuční společnost CinemArt.

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Fénix Film, CinemArt © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast