Orientační nabídka


Znak města Nový Bydžov (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bydžov - Oficiální web Město českých královen a studentských merend


Cesta: Titulní stránka > Město

 

Smrt na Nilu

Kriminální drama podle románu Agathy Christie z roku 1937. Odvážný tajemný thriller o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí…Hrají: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Letitia Wright, Annette Bening, Rose Leslie aj. Režie: Kenneth Branagh
smrt
 

 
Kdy:
16.2.2022 19:00
Kde:
Pořadatel akce:
Předprodej:
 

Smrt na Nilu

16. února – středa 19.00

Kriminální drama podle románu Agathy Christie z roku 1937.

„Smrt na Nilu“ je dílem hvězdného filmového týmu, jenž stojí za zrodem celosvětového hitu „Vražda v Orient Expressu“ z roku 2017, s pětinásobným kandidátem na Oscara Kennethem Branaghem v roli ikonického detektiva Hercule Poirota.

Podle románu Agathy Christie z roku 1937 je „Smrt na Nilu“ odvážným tajemným thrillerem režiséra Kennetha Branagha o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí. Dovolená belgického detektiva Hercule Poirota na palubě okouzlujícího říčního parníku v Egyptě se změní v děsivý hon na vraha ve chvíli, kdy idylické líbánky dokonalého páru postihne tragédie. Příběh nespoutané vášně a paralyzující žárlivosti, zasazený do prostředí impozantní pouštní scenérie, dech beroucích výhledů a majestátních pyramid v Gíze, sleduje osudy skupiny kosmopolitních cestujících, přičemž nečekané zvraty a zápletky udržují diváka v napínavé nejistotě až do konečného rozuzlení. Hvězdné obsazení doplňují například Tom Bateman- čtyřnásobný kandidát na Oscara, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders a Letitia Wright.

Hrají:  Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Letitia Wright, Tom Bateman, Russell Brand, Annette Bening, Rose Leslie, Emma Mackey aj.

Režie:  Kenneth Branagh

České titulky / 127 min / 130 Kč / do 12 let nevhodné

 

smrt

smrt

smrt

smrt

smrt

smrt

smrt


 
Další zdroje:

Typ akce:
  • Filmové představení
Zodpovídá: Bc. Petr Kruliš
Vytvořeno / změněno: 24.1.2022 / 24.1.2022
 
 

Výpis akcí dle názvu


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém