TOPlist

Připojte se na WordCamp Praha 2022: největší online konferenci v ČR a na Slovensku (nejen) o WordPressu

wordcamp 2022

WordCamp Praha je největší konferencí o WordPressu v České republice a na Slovensku. Následující 9. ročník se bude konat 26. února 2022 pod taktovkou hlavního organizátora Jana Štětiny. Setkání proběhne online stejně jako v loňském roce. Stále platí, že udržení tradice je pro nás důležité, zdraví účastníků ještě více.

Pokud se zajímáte o webové stránky, marketing, tvorbu obsahu nebo řízení webových projektů, únorový WordCamp Praha 2022 je ideálním místem, kde můžete odstartovat svou konferenční sezónu pro rok 2022.

wordcamp 2022 1
Konference WordCamp Prague se odehraje v sobotu 26. února v 9:00

Aktuální 9. ročník se bude konat v sobotu 26. února 2022 pod taktovkou hlavního organizátora Jana Štětiny online na platformě Hopin, stejně jako v loňském roce.

Nabitý program po celý den

Letos pro vás tradičně připravíme jak technické přednášky pro webové vývojáře, tak i přednášky z oblasti marketingu a práva. Část programu bude také tradičně zaměřená na lidi, kteří se s WordPressem setkávají především na uživatelské úrovni.

Networking

I na online konferenci samozřejmě nemůže chybět networking. Díky platformě Hopin, kterou jsme se pro tento ročník rozhodli znovu využít, si všichni připojení vychutnají zážitek, který se blíží konferenci v reálném světě. Připraveny budou místnosti pro networking, virtuální stánky partnerů a místnosti pro workshopy. Nebude chybět ani tradiční (byť virtuální) afterparty.

Podpora

Konferenci můžete také finančně podpořit. Pomůžete nám tak zajistit lepší virtuální studio, sestříhání materiálů a propagaci akce. Pokud se chcete stát hrdým sponzorem WordCampu, ozvěte se nám.

Další informace a registrace

Rozhovory s řečníky, program a další informace najdete na oficiálním webu konference. Na stejné adrese se můžete také přihlásit k odběru newsletteru, kterým vás budeme informovat o spuštění registrací na konferenční platformě Hopin. Těšíme se na vás v sobotu 26. února 2022 v 9:00.

Autor článku Redakce
Redakce
Redakční profil SMARTmania.cz. Máte zájem o spolupráci? Ozvěte se nám na e-mail [email protected].

Kapitoly článku