Obchod a marketing Čedoku povede Aleš Ondrůj

úterý, 1. února 2022, 14:45 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Aleš Ondrůj po více než dekádě mění své působiště. Z RegioJetu přechází do Čedoku na pozici obchodního ředitele, vést bude i marketing.

Aleš Ondrůj, zdroj: Čedok

Aleš Ondrůj, zdroj: Čedok

Více než 10 let působil Aleš Ondrůj ve společnostech RegioJet a Student Agency, kde naposledy řídil oblast obchodu, cenotvorby a prodeje vlakové dopravy, a zároveň odpovídal za komunikaci celé skupiny. Nyní nastupuje do Čedoku na pozici obchodního ředitele, kde bude řídit oddělení marketingu, produkt vlastní dopravy a domácího cestovního ruchu. 

Do jeho portfolia bude spadat i segment poznávacích zájezdů a také služby pro korporátní i zahraniční klientelu v rámci příjezdového cestovního ruchu a kongresové turistiky. Se svým týmem bude rovněž koordinovat práci českých delegátů a animátorů, které má Čedok v zahraničních destinacích.

Pavel Dvořák, zdroj: Čedok

Pavel Dvořák, zdroj: Čedok

Spolu s Alešem Ondrůj se mění i složení představenstva. Andreu Techmanovou, která po více než dvou letech odchází, vystřídá v managementu Pavel Dvořák, stávající ředitel IT. Ten do firmy nastoupil již v roce 2014 a krátce na to převzal vedení celého oddělení IT. Dříve pracoval například pro společnosti Multima, Infinity či KPMG, s Čedokem však spolupracuje nepřetržitě již od roku 1997 a podílel se na implementaci řady jeho informačních systémů.

-stk-