ZPRAVODAJŠTÍ EXPERTI ODHALUJÍ, ŽE UFO MÁ MIMOZEMSKÝ NEBO INTERDIMENZIONÁLNÍ PŮVOD

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

02.02.2022 Ufo

Z celého rozhovoru s Luisem Elizondem z Pentagonu, o kterém píšu v tomto článku, je v podstatě jasné, že na Zemi působí nějaká vyšší forma života nebo inteligence, které nedokážeme porozumět. Tato forma mimozemské inteligence aktivně zasahuje do lidských záležitostí a dělá to již desítky let, staletí nebo dokonce tisíciletí. V posledních několika desetiletích se díky moderní technice podařilo pozorovat tyto létající objekty, které vstupují do naší atmosféry z hlubokého Vesmíru a někdy se ihned poté potápějí a mizí v oceánu. V určitém okamžiku 20. století pak americká armáda získala nezvratný důkaz těchto předpokladů, ale až do dnešních dnů tyto informace oficiálně nezveřejnila, ačkoli o nich informoval nespočet bývalých vojáků, vládních zasvěcenců, vědců i whistleblowerů.

Luis Elizondo v rozhovoru také oznámil, že se brzy objeví další noví zasvěcenci, kteří představí informace o UFO, jednalo se tehdy například o badatele Jamese Lacatskiho, který v říjnu 2021 vydal knihu "Skinwalkers at the Pentagon". Autor v knize popisuje snahu Pentagonu provádět důležité studie UFO na nechvalně proslulém ranči Skinwalker v Utahu, ale setkání s fenoménem UFO tam otevřelo i jeho paranormální aspekty a vojenský personál tam zdokumentoval mnoho mimořádně podivných věcí. Návštěvníci, kteří na místě pobývali delší dobu, dokonce přenášeli neviditelné mentální síly, energie a entity do svých domovů a v jejich domovech docházelo k řadě paranormálních jevů. Někdy tyto síly dokonce terorizují děti těchto badatelů! To vše ukazuje na skutečnost, že fenomén UFO je spojen s "nadpřirozenými" nebo "mezidimenzionálními" energiemi a jemnými a pro nás neviditelnými entitami, které věda zatím neuznává, ale které jsou v naší mytologii již tisíce let zmiňovány jako andělé, duchové nebo démoni. Kromě návštěvníků, kteří jsou k nám laskaví, jsou podle výpovědí mnoha informátorů na Zemi již dlouhou dobu také zlomyslné entity, které jsou vůči nám nepřátelské, unášejí mnoho lidí a zneužívají je ke svým experimentům.

Dále Luis Elizondo v rozhovoru s kanadským novinářem Curtem Jaimungalem hovořil o tom, že vláda USA má pravděpodobně k dispozici vzorky a materiály, které ve skutečnosti pocházejí ze "záhrobí", a že tedy obyvatelé těchto UFO, zachycení na starých vojenských fotografiích, jsou ve skutečnosti "nadpřirozeného" původu! Tyto komentáře opět odkazují na Roswellský incident a Rowellské UFO jehož posádka mohla na Zemi přicestovat z těchto mezidimenzionálních sfér. Protože Luis Elizondo z titulu své funkce a kvůli problému utajení nemůže o těchto zjištěních veřejně podrobněji hovořit a musíme si počkat, co představí ve své připravované knize, již v říjnu oznámil, že se k fenoménu brzy vyjádří další odborníci a předloží nové informace, čímž myslel přímo lidi z NASA, kteří se nyní připravují na uznání fenoménu UFO jako skutečného. Nejdůležitější správce NASA se vyjádřil jen o něco později. Je jím Bill Nelson, který na přednášce na Virginské univerzitě hovořil o vojenských pozorováních UFO a také o nových poznatcích při vědeckém hledání mimozemského života.

Na základě tajných rozhovorů, v nichž se hovořilo o výsledcích studií o UFO na ranči Skinwalker, a na základě údajů, které se objevily v nové zprávě Pentagonu o UAP, jakož i z vlastního výzkumu kosmické agentury NASA, Bill Nelson jako správce prohlásil, že existují vědecké teorie, které říkají, že existují jiné Vesmíry a že planeta Země není jediným místem, které by mohlo hostit civilizované organizované formy života a inteligence! Také americká armáda pozoruje "Tic-Tac UFO", která jsou od roku 2004 vidět na videozáznamech vojenského námořnictva USA, mnohem déle, protože tyto záhadné létající objekty jsou známy přinejmenším od poloviny 20. století. Tyto jevy však byly zaznamenány i v předchozích staletích a tisíciletích a ve starověku je učenci někdy označovali jako "létající štíty", které jsou dnes známé jako létající talíře. Řada vlivných časopisů informovala o těchto překvapivých prohlášeních Billa Nelsona, ve kterých hovoří o tom, že pozemské lidstvo není jediným inteligentním biologickým druhem ve Vesmíru a že existuje souvislost mezi pozorováním UFO a vědeckým hledáním mimozemského života, protože UFO může představovat mimozemské technologie.

Bill Nelson také prozradil, že od roku 2004 došlo nejen ke 144 incidentům, ale také k více než 300 vojenským pozorováním UFO. Osobně hovořil jako vedoucí pracovník s piloty, kteří se s nimi setkali, a ti mu naznačili, že tyto létající objekty jsou technologie, kterým naše současná věda stále nerozumí. Nelson také hovořil o tom, že mnoho astronautů NASA se také setkalo s UFO a posádka "Mezinárodní vesmírné stanice" (ISS) také pozorovala UFO. Podle jeho hodnocení se představitelé NASA tehdy rozhodli tato setkání utajit, protože se obávali ostré kritiky ze strany politiků a veřejnosti, pokud by byla zveřejněna. Takže zde máme další náznak od odborníka, že tyto neznámé létající objekty pravděpodobně pocházejí z paralelních světů nebo paralelních Vesmírů, které existují vedle našeho, aniž bychom je byli schopni vnímat. Kromě toho existuje předpoklad, že tyto mimozemské nebo nadpřirozené inteligence a jejich civilizace mohou být jednak mnohem starší než naše a jednak že příslušníci jejich druhů mohou být mnohem inteligentnější než my. V případě otevřeného prvního kontaktu by další generace lidí mohly pochopit moudrost a znalosti těchto návštěvníků, což by naší vlastní civilizaci umožnilo udělat obrovský skok ve vývoji.

Bill Nelson také prohlásil, že nedoufá, že tyto létající objekty pocházejí od pozemské síly. UFO a jejich průzkum by mohly odpovědět na nejdůležitější otázky v dějinách lidstva: Kdo je tam venku? Kdo jsme my sami? Jak jsme se sem dostali a jak jsme se vyvíjeli, abychom byli takoví, jací jsme dnes? Jak se vyvíjela naše civilizace? Dochází k těmto událostem i na jiných planetách v bezbřehém vesmíru a vyvinuly se tam také civilizace? Možná jsou mimozemské druhy lepšími strážci svých světů a přírody než my, protože podle Billa Nelsena my jako lidská civilizace ohrožujeme veškerý život na této planetě, protože neustále ohrožujeme sami sebe a bojujeme proti sobě. Proto bychom se měli o Zemi lépe starat a snažit se být lepšími občany planety Země. Možná právě o to nás mimozemští návštěvníci žádají. Poskytl nám tak šéf NASA další důležité vodítko, že v UFO jsou mimozemské formy života, pravděpodobně z alternativních Vesmírů, které existují vedle toho našeho nebo nad ním?

Jen o několik dní později představil další vědec NASA James Green nový článek ve vědeckém časopise "Nature". Popisuje v něm nové způsoby hledání mimozemského života na jiných planetách. Protože NASA loni oznámila, že bude brzy schopna poskytnout důkaz o existenci mimozemského života, protože takové vzorky byly údajně nalezeny na Marsu, má být nyní tento objev v krátké době oznámen. Od té doby se týden co týden objevují nové zprávy o fenoménu UFO, protože členové posádek amerických válečných lodí a piloti stíhaček mají podezření, že neznámé létající objekty nepocházejí od pozemské moci, ale mají mimozemský původ. Před několika dny se v tomto smyslu vyjádřila významná šéfka amerických zpravodajských služeb - Avril Hainesová jako ředitelka "Národních zpravodajských služeb" (DNI), která dohlíží na všech 16 různých amerických zpravodajských agentur, včetně CIA a FBI. Tato slova pronesla během projevu na akci "Naše budoucnost ve vesmíru" ve washingtonské "Národní katedrále". Je to proto, že UFO se dostalo ze strohé oblasti konspiračních teorií do hlavního proudu a od té doby vede mezi americkými bezpečnostními experty vášnivé debaty.

Avril Hainesová proto uvedla, že v těchto nevysvětlitelných setkáních UFO s piloty stíhaček je možné spojení s mimozemšťany. Navíc i ona musí přiznat, že zpravodajské služby těmto podivným setkáním příliš nerozumějí: "Stále je tu otázka, zda tam není něco, čemu prostě nerozumíme a co by mohlo být mimozemské." Paní Hainesová je tak nejdůležitější osobou ve zpravodajské komunitě, která věří, že spojení s mimozemšťany je možné. Proto se přimlouvá za lepší zpravodajské struktury o pozorování UAP v rámci zpravodajských služeb, aby mohly lépe vyšetřovat neidentifikované létající objekty, protože podle ní nejsou schopny těmto setkáním porozumět. V každém případě bude dominance ve vesmíru hrát v průběhu příštího desetiletí stále důležitější roli a nelze již vyloučit, že by kvůli tomu mohlo dojít ke konfliktu mezi USA, Ruskem a Čínou. Existuje možnost, že se lidstvo v dohledné době stane druhem, který se bude častěji pohybovat ve Vesmíru, protože Země již brzy nebude schopna dodávat potřebné zdroje. Ve sluneční soustavě i mimo ni se pak můžeme setkat s mimozemskou inteligencí. To vše představuje pozoruhodnou změnu v pohledu na problém UFO od ukončení projektu "Modrá kniha" na konci 60. let. A dnes se skutečně zdá, že za tento jev není zodpovědný žádný pozemský národ, ale že tento jev a setkání mají mimozemský nebo dokonce mimodimenzionální původ.

Luis Elizondo dále uvedl, že piloti amerických stíhaček hlásili při setkáních radiační popáleniny a narušený běh času, protože se předpokládá, že neuvěřitelné zrychlení UFO v zemské atmosféře má něco společného s řízeným fyzikálním posunem času. Navíc další kapitán amerického letectva nyní znovu potvrdil, že UFO se zajímá především o pozemské jaderné zbraně. Ale ani počet podivných jevů, které astronomové již nějakou dobu pozorují ve sluneční soustavě neklesá. Portál Space.com nedávno informoval o tom, že záhadná kometa ve sluneční soustavě vysílá nevysvětlitelné superjasné světelné signály nebo erupce, které jsou pro astronomy záhadou. Jedná se o kometu 29P, která během několika dní vypustila několik tzv. superzáblesků. Tyto světelné záblesky nebo erupce komety 29P jsou pozorovány od září letošního roku, ale zatím není jasné, co by je mohlo způsobovat. Kometa 29P je jednou z největších známých komet v naší soustavě, má průměr asi 60 kilometrů a obíhá kolem Slunce mezi planetami Jupiter a Saturn. Pravidelně se nevysvětlitelným způsobem rozsvěcuje, čímž se řadí mezi dosud nevyřešené záhady nebeských těles naší sluneční soustavy. Odborníci se domnívají, že by za to mohly být zodpovědné složité geologické procesy uvnitř komety, ale to jsou všechno jen teorie. Je možné, že tam působí mimozemské formy života.