facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 3. 2. 2022 - Zdeněk Gric

Skupina ICZ má nového generálního ředitele

Dan Rosendorf se stal novým generálním ředitelem Skupiny ICZ a zároveň byl zvolen i předsedou představenstva skupiny. O změně na těchto pozicích rozhodl jako jediný akcionář ICZ Holding. Změna byla plánovaná dlouhodobě a je účinná od 1. února 2022. Dan Rosendorf ve Skupině ICZ působí od roku 2012 a v posledních letech zastával pozici ředitele sekce Bezpečnosti.



Ke svému jmenování na post generálního ředitele Skupiny ICZ Dan Rosendorf říká: „Velmi si toho vážím, v čele Skupiny ICZ se chci zaměřit na její další rozvoj na tuzemském i zahraničním trhu a také chci nadále posilovat pozici Skupiny ICZ v nabídce nejmodernějších IT technologií našim zákazníkům s vysokou přidanou hodnotou kybernetické bezpečnosti a spolehlivosti.“

Dosavadní generální ředitel a předseda představenstva Bohuslav Cempírek ve Skupině ICZ zůstává i nadále. Nově bude zastávat pozici Chief Operations Officer a bude se věnovat aktivní obchodní činností u stávajících i nových zákazníků. Jako generální ředitel a předseda představenstva úspěšně působil 15 let.


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Chytřejší sítě, bezpečnější firewally

Role AI ve firewallech a cloudové platformě Nebula od Zyxel Networks


V poslední době se neustále mlu­ví o umělé inteligenci a o tom, jak všechno změní. Ve spo­leč­nos­ti Zyxel Networks jsme toho názoru, že ačkoliv umělá inte­li­gen­ce bude nepochybně hrát stále větší roli, nepředstavuje vlastně úplnou novinku. Umě­lou inteligenci (AI) a strojové učení (ML) totiž naše platforma Nebula pro správu sítí v cloudu používá už nějakou dobu.