Modifikace pro GTA V vám umožní stát se Batmanem v Los Santos
zdroj: Foto: Rocksteady

Modifikace pro GTA V vám umožní stát se Batmanem v Los Santos

7. 2. 2022 14:01 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Arkhamská série od studia Rocksteady patří mezi nejmilovanější superhrdinské hry všech dob a předvádí temného rytíře z Gothamu v tom nejlepším světle. Od vydání jejího posledního dílu ale brzy uplyne sedm let a nástupce se zatím neukázal. Pokud se vám stýská po plachtění, tvrdých ranách pěstí a házení batarangů, možná pro vás mám řešení.

Je jím modifikace pro Grand Theft Auto V, která má tu výhodu, že vám na rozdíl od ságy z dílen Rocksteady neposkytuje k vyžití vylidněné město bez civilistů, ale můžete si ochranu zákona vyzkoušet pěkně uprostřed běžného provozu Los Santos.

Autor JulioNIB se pochlubil trailerem z rozpracované verze, která je v současnosti dostupná jen pro příznivce na Patreonu, tu finální ale údajně hodlá zpřístupnit všem. Ve videu musíte překousnout trochu toporné animace, na druhou stranu je obsah už nyní docela slušný a kromě různých druhů batarangů uvidíte soubojový systém, plachtění a Batmobily z rozličných časových období. A dokonce i létající Batwing.

Zatím není jasné, jak dlouho bude dokončení trvat. Pokud se chcete zapojit do testování, zamiřte na Patreon a přihoďte autorovi pár drobných.

Nejnovější články