8. 2. 2022

Novinka pod lupou: The Teacher (Channel 5)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Teacher
Žánr drama, minisérie
Stanice Channel 5
Premiéra 1. 2. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sledujeme učitelku, jejíž život se obrátí naruby poté, co je obviněna ze sexuálního styku v opilosti s jedním ze svých studentů. Na onu noc si nepamatuje, a tak musí pátrat, aby zjistila, co se vlastně stalo, a očistila tak své jméno.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pořád jsem si říkala, jak se vlastně tento seriál bude lišit od hodně podobného projektu s téměř totožným názvem A Teacher. A jasně, je to jiné, ale vesměs je to vlastně hodně podobné.

Rozdíl je ten, že je to britský seriál, což na něm jde samozřejmě vidět, zvlášť když oh porovnáte s americkou, hodně jemnější verzí. Tady se hlavní hrdinka musí potýkat s právními důsledky hned od začátku.

Příběh zaujal. Postavy už tolik ne, ale kvůli příběhu na minisérii určitě mrknu. Mám docela jasnou představu, jak to celé dopadne, a jsem si docela jistá, že mám pravdu. Rozhodně se na to mrknu a pak napíšu, jestli jsem se trefila.

Jak říkám, hlavní hrdinka není extra sympatická, ani ostatní postavy úplně nezaujmou. Na druhou stranu mi tam nikdo nelezl na nervy, což je určitě plus. Seriál má pár dílů, takže je ideální pro maratonovou jednohubku.

  • ideální pro maraton
  • serializované téma
  • problémy se zákonem se řeší hned od začátku
  • postavy ničím nevynikají
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu