Herec z Beverly Hills se definitivně rozvedl a bude popáté otcem

Hvězda seriálu z devadesátých let Beverly Hills 90210 Brian Austin Green podepsal se svou ženou herečkou Megan Fox rozvodové vyrovnání. Nic už by tak brzo nemělo bránit americké herečce a modelce, aby se znovu vdala. Nedávno totiž oznámila zasnoubení s Machine Gun Kellym, americkým hudebníkem z Clevelandu, jak uvádí People.

Pětatřicetiletá Fox a osmačtyřicetiletý Green se seznámili před 18 lety, za dva roky se zasnoubili a v roce 2010 se na Havaji vzali. Spolu mají tři děti, syny Journey River, 5 let, Bodhi Ransom, 7 let, a Noah Shannon, 9 let. Navíc má Green z dřívějšího svazku také syna Kassia (19).
Podnět k rozvodu dal Green, kterého známe ze seriálu pod jménem David Silver, když zjistil, že Megan randí se zmiňovaným hudebníkem, kterého potkala při natáčení filmu. Ale ani filmový David nezůstane sám, přestěhoval se k profesionální tanečnici, kterou poznal právě v taneční soutěži.

Megan Fox si užívá život s novou láskou plnými doušky, zúčastnili se spolu předávání hudebních cen.
To však není nic proti tomu, že Brian Austin Green už čeká se svou novou milou první společné dítě. Vůbec to však neznamená, že by pro něj děti z prvního manželství přestaly existovat. „Megan se s Brianem již dohodli na plánu péče o děti, takže Megan doufá, že rozvod proběhne rychle a nebude komplikovaný,“ dodal už dříve zdroj z okolí obou hvězd a dodává: „Je to těžká situace. Brian je jako otec skvělý. K chlapcům se chová báječně. Problém je v tom, že je zahořklý, že Megan tak rychle odešla s Machine Gun Kellym. Bylo to pro něj velmi těžké,“ je uvedeno na magazínu People.

„Pro lidi, kteří potřebují nebo chtějí vysvětlení, Megan a já spolu vycházíme skvěle. Ani jeden z nás na sebe neposílá malicherné rýpance. Oba se velmi snažíme, abychom spolu dobře vycházeli a dobře se starali o naše děti,“ vyjádřil se sám Green vloni v červenci na Instagramu.

Zdroj: people.com