Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2022 16:43
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Čeští hokejisté porazili Rusko 6:5! V prodloužení rozhodl Libor Šulák

Čeští hokejisté porazili Rusko 6:5! V prodloužení rozhodl Libor Šulák
Zdroj: Bruce Bennett/Getty Images
SPORT ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022
Uložit Uložené

Česká republika se v sobotu na olympiádě utkala s Ruskem.

Čeští hokejisté se v sobotu na Zimních olympijských hrách v Pekingu střetli s Ruskem. Vyostřené utkání nabídlo hned několik zvratů. Po divoké přestřelce si nakonec výhru 6:5 po prodloužení odnáší čeští reprezentanti.

Skóre zápasu v první třetině otevřel Tkachyov, po kterém srovnal Kundrátek. V druhé třetině slavil gól Rus Nesterov, před koncem druhé třetiny však dvěma přesnými trefami poslali Česko do vedení Krejčí a Špaček.

Na začátku třetí třetiny skóre na 4:2 pro Česko navýšil Klok, po kterém se však za Rusko trefili Semyonov, Gritsyuk a Chibisov. Rusové tak šli do vedení. Puk za záda ruského brankáře však následně poslal Hyka, který srovnal na 5:5.

Do konce základní hrací doby se už skóre nezměnilo. V prodloužení se nakonec trefil Libor Šulák a čeští hokejisté mohli slavit výhru.

Doporučeno
Tři zlata a ještě dál. Ester Ledecká se ještě před třicítkou stala legendou českého zimního sportu Tři zlata a ještě dál. Ester Ledecká se ještě před třicítkou stala legendou českého zimního sportu 8. února 2022 11:30

Pokud se chceš podívat na kompletní program olympiády s českými sportovci, najdeš ho v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse