Hlavní obsah

Ševci se na covid nevymlouvají. Dostali jsme se pod tlak, vadí Jelínkovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ševci už za sebou měli mít zápas proti Liberci. Úvodní jarní duel ale musel být kvůli covidu odložen, a tak Ševci vstoupili do hry až tento víkend. Neúspěšně, na půdě Bohemians Praha 1905 prohráli 0:1. Trénovat začali až od středy. „Úvod nám nevyšel, což bych nesváděl na covid. Bohemka prostě měla vstup lepší,“ uznává trenér Jan Jelínek.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Šimon Chwaszcz ze Zlína po promarněné šanci.

Článek

Gól inkasovaný již v 5. minutě je přišel draho. Všechno rozhodl. Navíc z kopačky Petra Hronka, bývalého hráče Zlína...

„Vstup do utkání nebyl dobrý, a taky rozhodl," kaboní se trenér Jan Jelínek.

„První poločas byl vyrovnaný. Měli jsme pasáž, v níž jsme byli lepší kombinačně a v níž jsme drželi víc míč. Potom se to zase přelilo. Ve druhém poločase nás Bohemka zatlačila dlouhými auty a standardkami. Začali jsme hodně faulovat, zvýšili tempo," líčí průběh zápasu.

Ševci se vyrovnání nedočkali. „V minulém zápase v Teplicích měla Bohemka druhý poločas lepší. Dostali jsme se pod tlak, přestala nám hrát středová řada. Nedokázali jsme udržet balon, byli jsme nepřesní. Po prostřídaní jsme se trošku zvedli, měli jsme dvě nepříjemné situace, z toho jednu gólovou. Šimon Chwaszcz to měl na hlavě. To ale bylo málo. Bohemka zvítězila zaslouženě," zoufá si Jelínek.

V 67. minutě poslal místo Dramého na trávník Vukadina Vukadinoviče. Zkušený záložník po čtyřech letech znovu oblékl zlínský dres.

„O první zápas jsme kvůli karanténě přišli, o to víc jsme se těšili. Navíc jsme věděli, že je Bohemka jen dva body za námi. Hrálo se na těžkém terénu. Žádný pěkný fotbal, jen boj," komentuje Vukadinovič svou obnovenou premiéru pro O2 TV Sport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.