InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy fotografií - Fotoklub Písek

    Úterý 4.6 17:00 - Galerie Portyč Písek

  • Vystoupení tanečního oboru ZUŠ Otakara Ševčíka

    Úterý 4.6 18:00 - Divadlo Fráni Šrámka Písek

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko otevře příjem žádostí o zbylé pozemky v průmyslovém parku

MILEVSKO – O milevskou průmyslovou zónu je až nečekaný zájem. Poté, co zastupitelstvo již schválilo prodej prvních pozemků pozemků pro areály firmy Acond a kovovýroby Tomáše Dolejšího, dostanou zastupitelé v březnu předloženu další smlouvu s firmou HPC research. I tato firma už je k zasídlení schválena nejen v investiční komisi a radě města, ale i ministerstvem průmyslu a obchodu jako poskytovatelem dotace na vybudování infrastruktury v průmyslovém parku. Firma HPC research má sídlo v Praze a provoz na výrobu plastových dílů a dílů z kompozitních materiálů v Horní Bříze u Plzně. Její činnost odpovídá záměru města, které chce do budovaného průmyslového parku přivést výrobu a pracovní místa, nestojí o pouhou výstavbu skladových hal.


V průmyslovém parku pod Dukelskou ulicí zbývá posledních 3000 metrů čtverečních a rada města na svém zasedání 7. února schválila, že od 1. března začne znovu přijímat žádosti o prodej zbývajících pozemků.

Příjem žádostí byl totiž nedávno pozastaven, když se ukázalo, že zájemců je dvanáct a jejich záměry přesahují objem plochy, kterou má Milevsko v zóně ještě k dispozici. Mezi zájemci je také milevská společnost Ekoklima. „Ekoklima má zájem o pozemek, na který není vybudovaný sjezd. Musíme si tedy pro tento případ ujasnit, jestli by si jej případný zájemce budoval sám a to by se zohlednilo v ceně pozemku nebo zda ho vybuduje město," uvedl místostarosta Michal Horek.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jaroslav 

    Reagovat

     

    A dodělá se tam vůbec asfalt,chodníky, osvětlení?????

    Vloženo 13.2.2022 20:52:56

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace