Posádka Futuramy se vrací, ovšem nekompletní. A fanoušci se bojí, že je „korektní doba“ právě připravila o nejzábavnější postavu

Posádka Futuramy se vrací, ovšem nekompletní. A fanoušci se bojí, že je „korektní doba“ právě připravila o nejzábavnější postavu
Futurama | 20th Television
Kultovní Futurama se v letech 1999 až 2013 dočkala deseti sérií. Přestože jde o výborně hodnocenou věc, která v rámci zábavnosti s přehledem překonávala i tehdejší Simpsonovi, sledovanost nikdy nebyla zázračná. Seriál byl proto různě rušen a znovu oživován, celou dobu se nad jeho osudem vznášel oblak nejistoty a sami autoři hned u čtyř sérií poslední epizodu pro jistotu koncipovali jako velké finále, kdyby už se opravdu nepokračovalo.
Nyní bylo oznámeno, že i finále z roku 2013 není koncem seriálu. Společnost Hulu totiž začala připravovat dvacet nových dílů, které bude vysílat v roce 2023. V rámci hlasového obsazení se vrací skoro všichni herci. Všichni píši přesto, že v oznámení překvapivě absentuje jméno Johna DiMaggia, který je hlasem androida „polib mi můj naleštěnej zadek“ Bendera. A protože DiMaggio nemá na triku žádný skandál, který by ho zařadil na černou listinu, fanoušci seriálu se začali obávat, že problémem je samotný Bender.
futurama-se-vraci-ovsem-s-hackem-korektni-doby-vypada-to-ze-nejzabavnejsi-postava-bude-chybet-1
Futurama | 20th Television
Přeci jen Bender chlastá, chodí za robotickými děvami lehkých mravů, krade a vůbec dělá věci, které nemusí být dnešním mravokárcům úplně po chuti. Pokud bychom ale měli hrát hru „kdo měl v seriálu nejvíce památných hlášek“, Bender by jednoznačně kraloval. A jen těžko si lze představit, že by Futurama fungovala bez něj. Naštěstí podle všeho nebudeme muset.
Pověstný zakopaný pes je totiž prý v penězích. V Hulu podle všeho nemají rozpočet na to, aby DiMaggia zaplatili, toť celé. Jednání každopádně stále ještě probíhají. Pokud by se strany nedohodly, bude Bender přeobsazen.