Eredivisie - souhrn 22. kola: PSV i Ajax nadělovaly

11.02.2022, 21:53, aktualizováno 13.02.2022, 18:38
Komentáře a souhrny
Sebastien Haller (© AFP)
PSV Eindhoven rozstřílel Vitesse a konečně tak zvítězil, jednoznačně však vyhrál i Ajax. Feyenoord veze body ze hřiště Waalwijku, vyhrál také Alkmaar. Zwolle zvítězilo na půdě Cambuuru, poslední místo však opustilo jenom dočasně...

AFC Ajax - FC Twente 5:0

13.02.2022 16:45

Góly: 31. Davy Klaassen, 53. Sébastien Haller, 77. Robin Pröpper (vl.), 85. Sébastien Haller, 88. Sébastien Haller

Ani rozjeté Twente, které v uplynulých deseti kolech Eredivisie osmkrát zvítězilo a dvakrát remizovalo, nepředstavovalo pro Ajax žádnou těžkou překážku. A především díky famóznímu představení útočníka Sébastiena Hallera. Ten nejenže zkompletoval hattrick, připsal si taktéž jednu asistenci či vybojoval pro svůj tým penaltu. Nakonec domácí vyhráli vysoko o pět gólů.

Ačkoli konečný výsledek vyzněl silně v neprospěch Twente, byl to celek z Enschede, který se mohl ujmout vedení ve 13. minutě, a kdo ví, jakým směrem by se utkání upínalo, kdyby Van Wolfswinkel po centru z levé strany od Smala nerozezvonil hlavou jen břevno. Ajax vlastně v průběhu celé první půlhodinky nepůsobil zářným dojmem, probudit své spoluhráče se tak snažil nejpovolanější z nejpovolanějších, tedy kapitán Tadić, avšak jeho pokus mířící na zadní tyčku bravurně polapil brankář Unnerstall. Až o pár chvil později domácí udeřili.

Haller v brankovém území prodloužil míč hlavou za sebe, kde našel Klaassena, a ten zásluhou reflexivního počínání dopravil balón za brankovou čáru. Ve 36. minutě hodlal pojistit náskok de Godenzonen naskakující Mazraoui, ve vápně nicméně nezachytil centr zleva od Berghuise, takže nedošlo k přímému ohrožení Unnerstalla. Další branky jednoduše padaly až po obrátce.

Už v 50. minutě střílel opravdu nebezpečně hlavou Antony po pasu Tadiće, Unnerstall se ale proti jeho tvrdému zakončení bravurně vyčinil. Avšak v 53. minutě již hostující strážce třech tyčí přece kaputiloval, to když dělovku Timbera vyrazil pouze před sebe, Haller číhal na svou příležitost skórovat a z dorážky pohotově naplnil své ambice. Domácí v ofenzivě ani nadále nemínili polevovat, tlačili se dopředu a v 61. minutě vydobyli ve svůj prospěch pokutový kop.

Ten sudí Lindhout nařídil poté, co bránící Hilgers ve vlastní šestnáctce podrazil Hallera, jenže exekutor Tadić z bílého puntíku neuspěl, poněvadž Unnerstall jeho pokus zlikvidoval. Tenhle moment ovšem amsterdamský výběr nijak nerozhodil a v následujících pasážích hry přidal na své konto ještě tři přesné zásahy. V 77. minutě pronikl do vápna Berghuis, svou nahrávkou se snažil pobídnout Mazraouiho, ve finále však nemusel, neboť Pröpper zaznamenal vlastence.

V závěru střetnutí pak Haller dvakrát rozvlnil síť, a dovršil tak hattrick. Nejprve ho jemným obloučkem vyhledal Antony, přičemž vyběhnuvší Unnerstall byl u míče pozdě, čili zachytit teč svého protihráče zkrátka nedokázal. A v 88. minutě Haller u bližší tyčky, i když bráněn Pröpperem, zužitkoval uvolnění od Tagliafica, který ho nakrátko oslovoval z levé strany.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Feyenoord Rotterdam 0:2

13.02.2022 14:30

Góly: 45. Orkun Kökçü, 89. Jorrit Hendrix

Ne že by Feyenoord na půdě Waalwijku vyloženě zazářil, až na konci prvního poločasu se dočkal prvního přesného zásahu, ve finále však svého soupeře do nebezpečnějšího podnikání nepouštěl a konečnou výhru si zřejmě opravdu zasloužil. Rozhodující branku si na své konto připsal Orkun Kökçü, na střeleckou listinu se pak ve druhém dějství uvedl i Jorrit Hendrix.

Domácí se svého protivníka evidentně nezalekli a od úvodních chvil se tlačili za vstřeleným gólem, jenomže ve 4. minutě se nezadařilo v koncovce Bakarimu, který z velmi dobré pozice zásadně neprověřil schopnosti brankáře Bijlowa. Ve 35. minutě se jaksi poprvé ozvali i hosté, to když dobře zapracoval Sinisterra, jenž stihl prostrčit míč ke Kökçüovi, na poslední chvíli k němu ovšem přistoupil bránící Adewoye, a tak celá akce neskončila ani pokusem na bránu.

RKC proti favoritovi tohoto souboje chtělo udržet aspoň do přestávky čisté konto a málem se mu tenhle cíl povedlo splnit. Nicméně v poslední možný okamžik Feyenoord přece úspěšně úřadoval, to když Linssen pobídl do úniku Kökçüa, proti němu vyběhl daleko ze své branky gólman Vaessen, jehož si turecký záložník stačil obhodit a následně přesně zacílit.

Waalwijk ve druhé půli odpověď na inkasování nenašel, rotterdamský celek přitom působil v útoku lépe a nakonec v 89. minutě zaznamenal ještě jednu trefu, o kterou se postaral po brejku Hendrix.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - NEC Nijmegen 0:1

13.02.2022 14:30

Góly: 41. Elayis Tavşan

Mizérie Heerenveenu pokračuje. Fríský celek nedokázal utnout sérii pěti proher v řadě, započítáme-li do statistik i KNVB Beker, a na šestý pokus nestačil tím nejtěsnějším možným způsobem ani na Nijmegen. A co je pro domácí ještě více alarmující, to je fakt, že ani nyní nedokázali vsítit jedinou branku, na kterou tak sumárně čekají už předlouhých 457 minut.

V 6. minutě se pokoušel dostat "Srdíčka" do sedla Sarr, který napřáhl z dálky, jeho tvrdý pokus směřoval mezi tři tyče, nicméně gólman Branderhorst byl na tuhle dělovku připravený. Ve 41. minutě si první šanci vytvořili rovněž hosté a okamžitě ji zužitkovali ku prospěchu svému. A nutno říci, že Heerenveen si za inkasování mohl vlastně zcela sám, neboť nikdo nepřistoupil k Tavsanovi, jenž přeběhl skoro polovinu délky hřiště a levačkou pak po brejku přesně zacílil.

Domácí žádnou odpověď nenašli, Nijmegen si těsný náskok hlídal a pod žádný velký tlak se za celou dobu prostě nedostal. Ten, kdo mohl přece ohrožovat jeho zisk tří bodů, byl možná Stevanović, jeho hlavičku ovšem polapil Branderhorst, nebo Van Hooijdonk, kterému se na levé straně zdařilo dobře zapracovat, následně nicméně zakončoval opravdu hodně mizerně.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - AZ Alkmaar 1:4

13.02.2022 12:15

Góly: 25. Luuk Brouwers - 28. Sam Beukema, 33. Vangelis Pavlidis, 42. Vangelis Pavlidis, 85. Sam Beukema

Alkmaar je v současných dobách opravdu dost těžko zastavitelný. Poté, co před týdnem na půdě PSV urval hodně cenné vítězství, postoupil následně také hladce do semifinále KNVB Beker, přičemž v dalším ligovém kole velmi lehce udolal rovněž Go Ahead Eagles. Hodnotit negativně může snad jen úvodní pasáže zápasu, jinak ho měl sumárně pod vlastní kontrolou.

Hosté nevstoupili do utkání vyloženě nejlépe, směrem dopředu byl přece o něco aktivnější jejich soupeř, který se vlastně zaslouženě ujal vedení. Přihrávku zprava od Martiny stoper Martins Indi jaksi nedobře odvracel, míč tak najednou propadl za hranici šestnáctky, odkud napřáhl levačkou Brouwers, a gólman Vindahl se po jeho tvrdém zakončení marně natahoval.

Jako by tenhle okamžik favorita střetnutí přece probudil, a záhy se mu tak podařilo vyrovnat stav. Karlsson rozehrál rohový kop centrem na bližší tyčku, tam si seběhl Beukema, jenž hlavou pohotově překonal brankáře Nopperta. A ve 33. minutě AZ úřadovalo gólově též podruhé, to když se De Witovi vyplatilo nevypustit souboj s bránícím Idzesem, udržel merunu na hřišti a předal ji k Pavlidisovi, který pak z otočky zacílil parádně na vzdálenější tyčku.

A do přestávky Alkmaar přidal na své konto ještě jeden přesný zásah. Už ve 40. minutě se na střeleckou listinu mohl opětovně uvést Pavlidis po uvolnění od Evjena, z blízkosti nicméně na Nopperta nevyzrál, ten každopádně přece kapituloval potřetí ve 42. minutě, jelikož obrovskou chybu v rozehrávce vyrobil Rommens. Toho obral o balón napadající De Wit, jenž se řítil sám na bránu, ještě nesobecky nahrál lépe postavenému Pavlidisovi, a ten poté pohotově skóroval.

Výběr Go Ahead Eagles po obrátce nenašel cestu za zdramatizováním tohoto klání, ba naopak musel navíc skousávat jedno inkasování, o které se postaral v 85. minutě Beukema, tedy další dvougólový šutér. Po kopu z rohu, jehož exekuce se ujal Midtsjö, se propracoval k dorážce, i když Noppert se hodně snažil celou situaci zachránit a těsně předtím zastavil Martinse Indiho.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Willem II 1:0

13.02.2022 12:15

Góly: 59. Younes Namli

Velmi důležité utkání o setrvání v nejvyšší nizozemské soutěži nakonec lépe zvládla rotterdamská Sparta, která zvítězila nejtěsnějším poměrem 1:0 a tím přerušila více jak tři měsíce trvající devítizápasovou šňůru bez tříbodového zisku. Díky nedělnímu úspěchu poskočila na sedmnáctou příčku o bod před poslední Zwolle. Naopak hosté nenavázali na minulý úspěch s Waalwijkem (3:1) a klesli na patnáctou pozici s jednadvaceti body.

Svěřenci trenéra Freda Grima sice minule nasázeli RKC hned tři góly, nicméně tentokráte opět byli v ofenzivě naprosto bezzubí a za celých devadesát minut nevystřelili ani jednou mezi tyče. Naopak domácí výběr byl mnohem aktivnější a soupeře přehrával, za svůj odhodlaný výkon vybojoval cenné vítězství zcela po právu. Úvodní větší možnost se zrodila přesně po odehrané čtvrthodině a vytvořil si ji německý forvard Thy.

Ten se v pokutovém území zbavil protihráče a tvrdě vypálil, jenomže jeho křižný pokus o kousek minul protější konstrukci. Domácí nepolevovali ani v následujícím průběhu, jenomže brankáře Wellenreuthera nijak výrazně neohrožovali. Za svou stále odvážnější hru byli přeci jen odměněni po necelých šedesáti minutách, o jejich úspěchu rozhodl sedmadvacetiletý dánský záložník Younes Namli hostující v klubu z ruského Krasnodaru.

Po přihrávce Van Crooije předvedl vynikající individuální akci a krásnou přízemní střelou usměrnil balón přímo do pravého spodního růžku. Willem se prakticky až do závěrečného hvizdu vůbec nedostal k jakémukoli ohrožení branky Sparty a naopak sám málem inkasoval podruhé zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Ale když proti dělovce Abelse fantasticky zasáhl pozorný Wellenreuther, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 0:5

12.02.2022 20:00

Góly: 4. Eran Zahavi, 24. Mauro Júnior, 28. Cody Gakpo, 62. Carlos Vinícius, 88. Philipp Mwene

PSV se v posledních týdnech úplně nedařilo podle představ a kvůli dvěma shodným porážkám 1:2 s úhlavními konkurenty Ajaxem i Alkmaarem se propadlo na druhou pozici jen o bod před třetí Feyenoord a pět bodů právě za vedoucí AFC. Nicméně v úterý si spravilo náladu ve čtvrtfinále národního poháru proti druholigové Bredě (2:0) a nyní vypráskalo trápící se Vitesse na jeho vlastní půdě v Arnhemu po výsledku 5:0.

Svěřenci trenéra Rogera Schmidta si teď upevnili druhou příčku s devětačtyřiceti body a alespoň do nedělního večera budou ztrácet na čelo jen dva body. SBV naopak prohloubilo svou krizi, v Eredivisii nebodovalo již potřetí a k tomu utrpělo druhou vysokou porážku za sebou o pět gólů. V tabulce prozatím zůstává na šestém místě se ziskem šestatřiceti bodů. Mírný favorit dominoval na trávníku od úvodního hvizdu a již ve 4. minutě šel do vedení.

Na pravé straně odvedl vynikající práci navrátilec v sestavě Madueke a zpětnou nahrávkou vybídl ke skórování Götzeho. Jeho pohotovou přízemní střelu sice brankář Houwen vyrazil, ale pouze k dorážejícímu izraelskému kanonýrovi Eranu Zahavimu, jenž zblízka zamířil přímo pod břevno. Hosté byli touto trefou výrazně povzbuzeni a v následujícím průběhu opět zahrozili Götze se Zahavim, avšak vynikající zákroky předvedl pozorný strážce SBV.

Eindhovenský klub přeci jen navýšil své vedení v polovině první půle. Cody Gakpo vysunul přihrávkou na levé křídlo rozběhnutého Maura Júniora a ten svůj přízemní pokus usměrnil do vzdálenějšího dolního růžku. Za další čtyři minuty opět předvedl své umění anglický talent Madueke, jako úhoř se prosmýkl podél brankové čáry a před brankou našel zcela osamoceného Gakpa, který z bezprostřední blízkosti nekompromisně rozvlnil síť - 0:3.

Nabuzené PSV nepolevovalo ani po změně stran a svou čtvrtou trefu přidalo krátce po odehrané hodině. Střídající brazilský forvard Carlos Vinícius hostující v klubu z portugalské Benficy stanul před prázdnou brankou po elegantním obloučku za defenzívu soupeře i následné finální pobídce od Sangarého a ve stoprocentní příležitosti neselhal.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem se chtěl prosadit i aktivní Sangaré, jenomže proti jeho ráně z bezprostřední blízkosti vytáhl Houwen bravurní zákrok. Gólový účet tohoto sobotního šlágru 22. kola uzavřel v 88. minutě rakouský obránce Philipp Mwene, jelikož z hranice šestnáctky milimetrově zamířil k pravé konstrukci.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Fortuna Sittard 0:1

12.02.2022 18:45

Góly: 82. Dimitrios Siovas

Rozjetý Groningen nedokázal potvrdit výbornou formu z posledních tří týdnů a tentokráte si po porážce 0:1 s podceňovanou Fortunou opět zkomplikoval svou cestu do evropských pohárů. Domácí sice měli herně navrch a vytvořili si i více gólových možností, jenomže necelou čtvrthodinu před koncem inkasovali rozdílovou trefu a v tabulce proto zůstávají na desátém místě s pětadvaceti body. Celek ze Sittardu naopak získal veledůležité tři body.

Fortuna se totiž dlouhodobě pohybuje v sestupovém pásmu a chvíli to vypadalo, že se propadne na úplně poslední místo, ovšem díky druhé výhře za sebou zůstává šestnáctá s devatenácti body a za patnáctým Willemem zaostává o pouhé dva body. Úvodní čtvrthodina nic zajímavého nepřinesla, pak si FC vytvořilo dvě solidní možnosti. Nejprve mohl skórovat Abraham, avšak jeho hlavičku snadno ukryl ve svém náručí gólman Van Osch.

Hostující strážce se opět musel blýsknout za další tři minuty a tentokráte vytáhl mnohem náročnější zákrok proti prudké hlavičce Larsena z hranice brankového území. Pak se až do konce úvodního dějství nic zásadního nestalo, mírný favorit znovu přitlačil až po změně stran. V 54. minutě byl znovu vidět aktivní Larsen, jenž však po elegantním zpracování na prsa zakončil prachbídně a levou konstrukci minul o značný kus.

Teprve dvaadvacetiletý norský forvard neměl potřebné štěstí ani o tři minuty později, protože mířil jen doprostřed branky a na Van Osche si nepřišel. Rozhodující okamžik se zrodil v 82. minutě. Překvapivé vítězství Fortuny zařídil obránce Dimitrios Siovas, který se po naprosto strašidelném odkopu domácího Ngongeho zjevil sám před gólmanem Leeuwenburghem a pokořil ho pohotovým obstřelem. Belgický forvard mohl odčinit své selhání v šesté nastavené minutě, ale ve stoprocentní šanci ani nadvakrát nevyzrál na Van Osche.

Více informací k zápasu

Cambuur Leeuwarden - PEC Zwolle 3:4

12.02.2022 18:45

Góly: 9. Robin Maulun (pen.), 43. Kostas Lamprou (vl.), 78. David Sambissa - 3. Oussama Darfalou, 6. Mees de Wit, 56. Daishawn Redan, 66. Bram van Polen

Sobotní zápas mezi Cambuurem a Zwolle spíše sliboval vyrovnanou taktickou bitvu, nicméně oba soupeři se naopak postarali o nepříliš tradiční přestřelku, ve které bylo k vidění hned sedm branek. Z vítězství 4:3 se nakonec radovalo PEC, které od začátku letošního roku doslova vstává z mrtvých a po třetí výhře z posledních čtyř utkání konečně opustilo poslední osmnácté místo, na kterém se nacházelo pěkných pár měsíců.

Tým pod vedením kouče Dicka Schreudera postupně vzkvétá a teď se vyhoupl na sedmnáctou pozici se šestnácti body o tři body za šestnáctou barážovou příčku Fortuny. Hosté měli naprosto skvostný start do zápasu a během pouhých šesti minut vedli o dvě branky. Gólový účet otevřel po necelých sto osmdesáti sekundách alžírský forvard Oussama Darfalou, který dobře zpracoval přihrávku od Daishawna Redana a nechytatelně napálil míč k přední tyči.

Otřesený celek z Leeuwardenu ihned na to schytal druhou ránu, neboť další skvostné nahrávky Redana využil Mees de Wit. Ten poté přechytračil skluzujícího Schmidta a nečekanou šajtlí se trefil přímo doprostřed branky. SC se ale v žádném případě nevzdalo a již v 9. minutě srovnalo z pokutového kopu, který rozhodčí Oostrom nařídil za zřetelné podražení Van der Werffa na unikajícího Kallona.

Balón si pak sebevědomě postavil na penaltový puntík Robin Maulun a s chladnou hlavou zamířil k levé tyči do protipohybu bezmocného brankáře Lamproua. V následujícím průběhu se na opačné straně dvakrát blýskl gólman Stevens proti nebezpečným hlavičkám Darfaloua, domácí SC dokázalo srovnat krok dvě minuty před poločasovou přestávkou kvůli obrovské hrubce jinak klidného Lamproua.

Ten chtěl ukrýt v rukavicích střelu Kallona z nemožného úhlu, jenomže balón mu vypadl a po odrazu od nohy kuriózně doputoval mezi tři tyče. Zwolle však tento moment nepoložil a v 56. minutě si vzalo zpět ztracený náskok. Redan převzal nahrávku v podání Darfaloua a špičkou kopačky zavěsil k levé tyči. Mírný outsider podruhé v zápase vedl o dvě trefy za dalších deset minut, jelikož nadýchaný přímý volný kop Clementa zužitkoval Bram van Polen a ze sedmi metrů akrobaticky rozvlnil síť.

Cambuur dokázal odpovědět necelou čtvrthodinu před závěrečným hvizdem díky úspěšné teči střídajícího Davida Sambissy k vzdálenější tyči, pak se ale i přes hodně dlouhé nastavení a trochu hektický závěr už neprosadil. V Eredivisii tedy nevyhrál pošesté za sebou a patří mu osmé místo s třiceti body.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Utrecht 1:0

11.02.2022 20:00

Góly: 82. Kaj Sierhuis

Heracles dokázal přerušit svou čtyřzápasovou ligovou sérii bez vítězství a tentokráte v předehrávce 22. kola si vyšlápl na favorizovaný Utrecht nejtěsnějším poměrem 1:0. Díky tomuto úspěchu se alespoň částečně oddálil sestupovým pozicím, poskočil na dvanácté místo s třiadvaceti body a před šestnáctou Fortunou je rázem o sedm bodů. Naopak FC nenavázalo na předchozí dvě výhry a je stále sedmé s pětatřiceti body.

První poločas tohoto zápasu nepřinesl prakticky vůbec nic a k vidění byl pouze jeden pokus mezi tři tyče, který navíc nebyl nebezpečný. Ihned po změně stran mohl jít z ničeho nic do vedení Utrecht. Van der Kust totiž obdržel přihrávku do volného prostoru od řeckého kanonýra Douvikase a nakonec vypálil ze čtrnácti metrů z levé strany, ovšem orazítkoval pouze břevno za překvapeným brankářem Blaswichem.

Celek z Almela poprvé zahrozil zhruba deset minut po přestávce. Po přízemním centru z pravého křídla se zjevil před hranicí brankového území zcela osamocený pozdější hrdina Kaj Sierhuis, ale okamžitou ranou z první nevyzrál na fantastického gólmana De Keijzera. Poté ještě vystřihl parádní nůžky hostující Başacıkoğlu, avšak hostující strážce si i v tomto případě věděl rady a balón jednoruč vyškrábl do bezpečí.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho si vytvořili druhou a poslední obrovskou možnost přesně v polovině druhého dějství. V pokutovém území se totiž dostal k odraženému balónu Henk Veerman a okamžitě mířil pod břevno, jenže famózní Blaswich reflexivně vyboxoval míč za svou branku. Rozhodující moment byl k vidění v 82. minutě. Sierhuis obdržel vynikající nahrávku přímo proti noze od Başacıkoğlua a z pěti metrů naprosto chladnokrevně zavěsil do levého spodního růžku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax22173269:554
2.PSV Eindhoven22161554:2849
3.Feyenoord Rotterdam22153452:1948
4.AZ Alkmaar22133643:2642
5.FC Twente22125534:2741
6.SBV Vitesse22113827:3636
7.FC Utrecht22105739:2935
8.NEC Nijmegen2286827:3130
9.Cambuur Leeuwarden22931038:4730
10.FC Groningen2267925:3125
11.SC Heerenveen22741120:3125
12.Heracles Almelo22651123:3023
13.RKC Waalwijk22571024:3622
14.Go Ahead Eagles22641222:3822
15.Willem II22631321:4121
16.Fortuna Sittard22541324:5019
17.Sparta Rotterdam22381117:3517
18.PEC Zwolle22441417:3616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
Stiksxx

Tvl..Vitesse za posledni dva zapasy? Skore 0:10?

Reagovat
ladyboy arsenal

Sparta

Reagovat
AjaxFans

Kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby to Ricky trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Duško zabudol penalty kopať?

Reagovat
afc ajax

Ale nie necháva si to naLM

Reagovat
Stiksxx

Marcel Brands se vrací!!! Jooo

Reagovat
smazaný uživatel

Haller je King. Ten půjde v létě někam za lepším.

Reagovat
AjaxFans

To asi těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jeho manažer?

Reagovat
AjaxFans

Je u nás krátce.Nepocitam s jeho odchodem.Spis je tutovka,že odejde Gravenberg

Reagovat
jáá

Vůbec si nedokážu představit kam, ani jsem nečetl nějaké spojitost, ale v rámci jeho komplexnosti má dveře otevřené všude možně...Ale teďka mu trochu chybí forma mi přijde. Jsem zvědavý na Benfice

Reagovat
jáá

jooo takhle....Tak snad aspoň za dobrý peníz. Já si nemůžu pomoct, ale Overmaarse je škoda.

Reagovat
AjaxFans

Marca je škoda.Holandani spekulovali o částce kolem 30mil.Malo,ale za rok mu končí smlouva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele