InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extraligoví dorostenci HC Tábor si v důležitém utkání nebrali servítky a poslali Techniku domů se sedmičkou

TÁBOR – Extraligoví dorostenci HC Tábor zahájili mimořádně hustý zápasový blok nejbližších dní znamenitě. Pouhý den po sobotní výhře 4:1 nad poslední Kobrou Praha převálcovali na domácím stadionu také předposlední Techniku Brno, a to poměrem 7:0. Nedělní výsledek jim v podstatě zajistil odvrácení té nejpřímější sestupové hrozby, kterou by na ně seslal už jen zcela nepravděpodobný sled událostí. Díky tomu se nyní mohou s maximální urputností zaměřit na další program záchranářských bojů; ve hře zůstává přímá záchrana už po ukončení aktuální extraligové skupiny, a prozatím dokonce nesměle doutná i drobná naděje na start v extraligovém play-off. Základy hladkého nedělního vítězství nad brněnským protivníkem položili Táborští perfektně zvládnutou první třetinou, ve které si vypracovali tříbrankový náskok. V cestě za konečným triumfem v poměru 7:0 byl nejpilnějším stavařem útočník Ondřej Sabiniok, který zaznamenal hattrick a doprovodil to i jednou gólovou přihrávkou. Vždy potěšitelné a povzbuzující čisté konto vychytal mladým kohoutům Jiří Tesař.

 HC Tábor – Technika Hockey Brno 7:0 (3:0, 3:0, 1:0), branky: 4. Sabiniok (Eremiáš), 5. Pospíchal (Kupka, Dušek), 19. Dušek (Cícha, Sabiniok), 28. Eremiáš (Dušek, Cícha), 29. Dušek (Kupka, Pospíchal), 30. Sabiniok (Bouška), 47. Sabiniok (Bouška), rozhodčí Kosnar – Kubíček, Sýkora, vyloučení: 6:6, využití: 2:0, poměr střel: 44:23, diváků: 120.
 HC Tábor: Tesař (41. Koryťák) – Bůžek, Shaklein, Bouška, Cícha, Ondřej, Šíma – Šindelář, Kofroň, Dušek, Špánek, Kupka, Fábera, Seidl, Vlček, Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok.

 Za průběhem nedělního utkání s Technikou se ve středečním Táborsku ohlédne brankář kohoutů Jiří Tesař, který v prvních dvou třetinách vychytal další nulu a v poslední části už sledoval ze střídačky počínání svého gólmanského parťáka Ondřeje Koryťáka. O aktuální situaci a nadcházejících výzvách v soutěži pohovoří trenér extraligového dorostu HC Tábor Tomáš Matušík.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace