SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do divadla na Beckhama. Podívejte se, kdy soutěžíme

14. únor 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na představení Beckham do pražského Studia Dva. Zkuste štěstí a nalaďte si od pondělí do středy Ranní Radiožurnál.

Co se stalo mezi fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem a jeho sekretářkou Rebekou Loos na podzim roku 2004? Byl to jen nevinný flirt? Možná. Jenže Max Clifford, šedá eminence britského bulváru, se rozhodne z toho udělat skandál století a udržet jej na titulních stránkách světového tisku dlouhé týdny.

Vášnivý podvodník, který stál za největšími skandály naší doby, přes třicet let cynicky žongloval s intimními informacemi ze života světových celebrit. Jedněm pomohl k vzestupu a slávě, druhým do vězení. Co žene kupředu člověka, kterému není nic svaté?

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 14. do středy 16. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 30 lístků pro 15 výherců.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a v úterý větu „Chci na představení Beckham“ / „Chci do Studia DVA“/ „Chci do divadla“, podle toho, co uvede moderátor. 

Beckham - Komedie ze světa bulváru

  • Scénář a režie: Petr Zelenka
  • Hrají:  Jaroslav Plesl, Elizaveta Maximová, Miroslav Hanuš / Roman Štabrňák, Kryštof Hádek, Bohumil Klepl / Jiří Ployhar, Zuzana Stavná, Lucie Pernetová, Radim Madeja / Petr Pěknic, Petra Kosková

Světová premiéra 16. března 2022 v divadle Studio DVA.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: Studio DVA
Spustit audio

Související