Módní policie: Dominika Branišová oslnila na Jágrově oslavě dokonalým outfitem. Ostatní by se od ní mohli učit

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
dominika branisova
Zdroj: Profimedia

Oslava 50. narozenin Jaromíra Jágra, českého hokejisty proslaveného v mnoha zemích, probíhala ve velkém. Na takovou událost se samozřejmě oblékla co nejlépe i jeho přítelkyně Dominika Branišová, která svého partnera hrdě reprezentuje.

Každý muž je rád, když může do společnosti vyrazit s partnerkou, jež dobře vypadá. Jaromíra Jágra závidí Dominice nejspíš každá druhá, platí to ale i obráceně. Jeho partnerka je totiž kočka, kterou by bral kdejaký muž. Ona má ale oči jenom pro Jágra a on zase pro ni.

Že se na oslavě Jágrových narozenin objeví po jeho boku, bylo všem jasné. I tak ale svou krásou mnohé uchvátila a fotografové nestíhali pořizovat snímky. Pózování téhle ženě tedy rozhodně jde. Navíc ví, co si vzít na sebe, aby naplno zaujala společnost.

Černá a bílá

Dominika neponechala nic náhodě. Zvolila klasické barvy, které k sobě ladí, jsou kontrastní a ukazují jak světlou, tak i tu divočejší stránku člověka. V bílé halence a černé sukni vypadala elegantně, ale rozhodně ne upjatě, slušně, ale rozhodně ne zcela nevinně.

Dlouhý rukáv halenky je doplněn mašlí u krku či vázankou. Branišová díky širokému úsměvu a s rukou v bok ukázala, že pro fotografy nepózuje poprvé. Jakožto partnerka slavného hokejisty se umí ve společnosti tvářit. Jaromír Jágr sice slaví narozeniny, ale pozornost si pro sebe z velké části ukradla právě jeho přítelkyně.

dominika branisova

Zdroj: Profimedia

I přesto, nebo možná naopak právě proto oslavil hokejový velikán narozeniny opravdu ve velkém stylu obklopen přáteli a lidmi, kteří jsou mu blízcí. A to v Síni slávy českého hokeje, kde pokřtil i bankovku, jež vznikla na jeho počest.

Hokejová bankovka

Na českých bankovkách se objevila již celá řada slavných osobností, které se nějak zapsaly do historie. Mnozí se smějí, že se tak Jágr konečně stal skutečnou legendou. On sám je z pamětní bankovky se svou podobiznou nadšený. „Jsem nesmírně šťastný a je mi velkou ctí být součástí tohoto nápadu,“ svěřil se podle idnes.cz.

Zavtipkoval, že by k padesátikoruně přidal ještě tři nuly nebo že by mohlo místo této číslice být na papíře spíše číslo 68, které nosí na dresu. „Ze začátku jsem trochu váhala, jestli do kresby jít, protože šlo o první pamětní list pro člověka v plné síle a plného energie. Ale protože je ten člověk Kladeňák jako já, musela jsem to udělat,“ tvrdí s úsměvem malířka a spoluautorka bankovky Eva Hašková.

Na Jágrovu padesátku se bude ještě dlouho vzpomínat. Sám hokejista i jeho partnerka si jistě z oslavy odnesli více než jen bankovku s jeho obličejem. Minimálně fotografie, na kterých se jeho sličná přítelkyně předvedla fotografům, rozhodně stojí za to.

Zdroj: Profimedia

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články