Zemřel dlouholetý člen ODS Velké Meziříčí Jiří Michlíček

Ve Velkém Meziříčí náhle zemřel dlouholetý člen místní rady ODS Jiří Michlíček. Zprávu o úmrtí potvrdil předseda místního sdružení ODS Tomáš Hrabálek.

„Jiří Michlíček patřil k pilířům autenticky konzervativní, pravicové politiky v našem městě i regionu. Byl skutečným liberálem v otázkách společensko-ekonomických a skutečným konzervativcem v otázkách společensko-etických nejen svým promyšleným a silným názorem, ale především (a to není samozřejmost) svým každodenním konáním a celým životem. 

Náhlým odchodem Jiřího Michlíčka ztrácíme pevnou oporu nejen velkomeziříčské politiky, ale hlavně veřejného života vůbec. Každý obyvatel Velkého Meziříčí se setkal buď s ním osobně, nebo s některou z desítek akcí či drobných i velkých vylepšení života v našem městě, které on sám buď vymyslel a navrhl, nebo pomohl zrealizovat. 

Jiří Michlíček byl jedním z těch vzácných lidí, kteří dělají svět kolem sebe lepším místem. Jeho ztráta je pro dnešní Velké Meziříčí bezmála nenahraditelnou. Hluboce soucítíme s rodinou našeho kolegy, přítele a kamaráda. Čest jeho památce!   ,“ uvedl předseda místní ODS Tomáš Hrabálek.

Nad náhlým odchodem Jiřího Michlíčka truchlí i opozice. “ Před chvílí jsem se dozvěděl smutnou zprávu. Dnes zemřel pan Jiří Michlíček. Ač politický oponent, dost mě to zaskočilo,“ uvedl opoziční zastupitel Pavel Blažek (ČSSD).

Soustrast zarmoucené rodině vyjádřil i hejtman Vysočiny Vítězslav Schrek. “ Jiří Michlíček byl jako dlouholetý člen ODS výraznou postavou Velkého Meziříčí. Byl známý nejen jako aktivní komunální politik, ale také jako profesionální fotograf. Pro Velké Meziříčí je jeho předčasný odchod jistě velkou ztrátou. Upřímnou soustrast rodině i přátelům,“ zarmouceně sdělil hejtman Vítězslav Schrek.

Zármutek vyjádřila i předsedkyně ODS Vysočina a poslankyně Eva Decroix: „Odchod Jiřího Michlíčka mě dnes zasáhl náhle a hluboce. A vím, že nejsem sama. S Jirkou jsme se viděli nedávno nedávno u večeře a plánovali další schůzku za pár dní, na kterou jsem se moc těšila. Budu na něj vzpomínat jako na bodrého parťáka se srdcem na správné místě, pravičáka tělem i duší, pracovitého a loajálního člena. Za vše mu moc děkuji! Rodině posílám jménem svým i jménem celé ODS Vysočina upřímné kondolence,“ řekla Decroix.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů