Nejprémiovější řada smartphonů realme GT 2 bude oficiálně představena v Barceloně

Praha, Česká republika, 17. února, 2022 – realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů, oznámila, že svou zatím nejprémiovější sérii realme GT 2, která obsahuje dva modely GT 2 a GT 2 Pro, představí 28. února na konferenci MWC 2022 v Barceloně. Model realme GT 2 Pro, který je již v prodeji od začátku ledna, je jediným v Evropě dostupným smartphonem poháněným nejnovějším procesorem Snapdragon 8 Gen 1. 

图形用户界面, 应用程序, PowerPoint

描述已自动生成

Závazkem značky realme je zpřístupňovat nejmodernější technologie miliónům uživatelům po celém světě, stát v čele inovací, přinášet neotřelý design a v případě nejnovější řady GT 2 také pronikat na trh s high-end produkty. „Vždy mám skvělý pocit z toho, když uživatelům po celém světě představíme něco nového a vzrušujícího. Tak jako v případě naší zatím nejvíc prémiové řady GT 2 Pro,“ řekl Sky Li, zakladatel a CEO realme. Značka dosáhla za pouhé tři roky existence na metu 100 miliónů prodaných kusů a zařadila se tak mezi šest nejúspěšnějších producentů smartphonů. 

Model realme GT 2 Pro přichází do světa chytrých telefonů se třemi klíčovými novinkami: zadním krytem vyrobeným z biopolymerového materiálu, 150° ultraširokým fotoaparátem a technologií realme Innovation Forward Communications, jejíž součástí je první ultraširokopásmové HyperSmart Antenna Switching, Wi-Fi Enhancer a 360° NFC.  Tato výbava zajistí nezapomenutelný uživatelský zážitek.

Podrobnosti o cenách nebo dostupnosti novinek z řady realme GT 2 budou oficiálně oznámeny na MWC 2022 v Barceloně. Zůstaňte v obraze a těšíme se na vás!

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com