Reklama

Billa spouští soutěž o nákup v hodnotě 60 000 Kč

Společnost BILLA se rozhodla v tomto roce spustit soutěž o nákup potravin na celý rok. Do konce roku 2022 tak odmění celkem 47 členů BILLA Bonus clubu. Obdaruje je dárkovými kartami v celkové hodnotě 2 820 000 korun.

Od 9. února do 31. prosince 2022 bude každý kalendářní týden vylosován jeden výherce celoročního nákupu. BILLA tím chce poděkovat svým stávajícím zákazníkům za věrnost a ty, co ještě členy klubu nejsou, motivovat k registraci.

„Věrní zákazníci jsou pro nás klíčoví, proto se jim v průběhu roku snažíme dávat vždy něco navíc, ať už v podobě speciálních kampaní, slev na potraviny nebo zboží a služby u našich partnerů,“ říká Lucie Průšová, marketingová ředitelka společnosti BILLA ČR.

„V tomto roce jsme se rozhodli, že nakupování všem členům BILLA Bonus clubu ještě více zpříjemníme, proto přicházíme s unikátní soutěží o celoroční nákup potravin zdarma a já pevně věřím, že naši iniciativu zákazníci ocení a do soutěže se nám přihlásí. Šanci na výhru má až do konce roku každý,“ dodává Lucie Průšová, marketingová ředitelka společnosti BILLA ČR.

Minimální částka za nákup pro zařazení do slosování není společností stanovena. Soutěžícímu stačí při nákupu použít svou BBC kartu a zaregistrovat její číslo na www.billa.cz/soutez, kde jsou zveřejněny i detailní informace o soutěži. Registraci do soutěže není nutné opakovat, stačí jedna po dobu celé soutěže.

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!