Hlavní obsah

Opilý cizinec bez papírů naboural v Budějovicích několik aut a převrátil se na střechu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Dvě nabouraná vozidla, zdemolovaný plot u domu a rozbité rozvodny elektřiny a plynu za sebou nechal 24letý cizinec v Českých Budějovicích. Nehoda následovala po jeho smyku a jeho vozidlo skončilo převrácené na střeše. Mladík nadýchal přes dvě promile a ukázalo se, že nemá řidičák a jeho autu chybí technická kontrola.

Foto: Policie ČR

Následky nehody opilého řidiče v Českých Budějovicích

Článek

Nehoda připomínající scény z akčních filmů, kde auta létají jedno přes druhé, se stala v noci na pondělí krátce po půlnoci.

Řidička v Budějovicích si spletla rychlost a projela výlohou obchodního domu

Krimi

Řidič jel v autě značky Renault Opatovickou ulicí a před jedním z domů podle policie jízdu nezvládl vyjel mimo silnici a dostal smyk.

Pak přejel do protisměru, kde vrazil zaparkovaného auta značky Škoda, které se tím odmrštilo do plotu a rozvoden na plyn a elektřinu.

Foto: Policie ČR

Jedno z nabouraných aut vrazilo do plotu u domu

„Nárazem byl cizinec se svým vozidlem odhozen na další zaparkované vozidlo značky Peugeot, přičemž se vozidlo přetočilo na střechu a zůstalo stát na silnici,” informovala v pondělí ráno o případu mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Řidič na jihu Čech boural třikrát během pár minut

Krimi

Cizinec, jehož národnost policie neupřesnila, se při nehodě zranil, byl ale schopen  dechové zkoušky na alkohol, která opakovaně prokázala více než 2,1 promile alkoholu.

Foto: Policie ČR

Opilý řidič skončil se svým autem na střeše

„Celková škoda, kterou svoji riskantní jízdou způsobil, dosáhla výše 260 tisíc korun. Policisté navíc zjistili, že u sebe cizinec neměl řidičský průkaz a že vozidlo, ve kterém jel, mělo neplatnou technickou kontrolu. Policisté muže podezřívají z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám