Vojta Dyk se objevil ve společnosti poprvé od smrti otce. Byl duchem nepřítomný

31. ledna zasáhla zpěváka a herce Vojtu Dyka (36) a jeho rodinu smutná zpráva. Ve věku 93 let ho totiž opustil jeho otec Radko Pytlík, který byl známým literárním kritikem, editorem a spisovatelem, uvedl tehdy Blesk.

Smrt svého otce nesl zpěvák velmi těžce, a tak se na nějakou dobu odmlčel a trávil čas především ve společnosti své rodiny v čele se svou ženou, herečkou Tatianou Dykovou (43). Od smrti svého otce si dal také pauzu od sociálních sítí, naposledy sdílel fotografii vyjadřující poctu Pytlíkovi. Šlo pouze o černý čtverec, ke kterému napsal jméno otce s daty narození a úmrtí. Nakonec se ale přece jen rozhodl vyrazit do společnosti za pracovními povinnostmi.

Objevil se v kině Atlas, kde se konala tisková konference k filmu Zpráva o záchraně mrtvého, ve kterém si Dyk zahrál. Na této akci ale byl údajně neustále myšlenkami jinde a za celou dobu se ani neusmál. Vypadalo to, že je duchem nepřítomný. Šlo na něm vidět, že ho ztráta jednoho z rodičů pořád velmi tíží, uvedl web Expres.

Nakonec se však přece jen začal usmívat a vypadal uvolněněji. Z ničeho nic z něj byl jiný člověk. Možná mu přítomnost ve společnosti právě pomohla k tomu, aby přišel na jiné myšlenky a mohl se také bavit. Byli to tedy kolegové a práce, kdo ho nakonec dokázal rozveselit a uvolnit. Snad se zpěvákovi povede už lépe.

Zdroj: Expres, Blesk, Instagram