Jennifer Lopez nosí okouzlující jarní trend nehtů. Jak si ho můžete doma napodobit?

Přidat na Seznam.cz


Hledáte inspiraci pro manikúru? Pak byste se měli podívat na nehty Jennifer Lopez. Zpěvačka svým lakem na nehty opět nastolila trend, který je nyní na vrcholu seznamu přání každé nadšenkyni pro krásné nehty, píše deník Glamour.

Na co Jennifer Lopez sáhne, to se promění ve zlato, trend na nehty jakbysmet! Zpěvaččina nejnovější manikúra se skládá ze speciálního zlatého laku na módních krátkých nehtech. Superhvězda si rozhodně může dovolit manikúru s pravými zlatými pigmenty, ale naštěstí tento zářivý trend není tak nákladný a lze jej snadno napodobit.


Metalické laky na nehty jsou stále v módě. Ať už se jedná o vysoce lesklé verze, nebo o ty ve formě jednotlivých třpytivých částeček. Jennifer Lopez, nebo spíše její oblíbený nehtový umělec Tom Bachik, se rozhodl pro druhou verzi. Na svém instagramovém kanálu zveřejnil fotografii čerstvě upravených zlatých nehtů.


„Dokonalé diamanty a zlato jsou nejlepšími přáteli zpěvačky,“ napsal nehtový umělec na detailní záběr nehtů Jennifer Lopez. Zpěvačka má jistě exkluzivní vkus, ale v některých případech lze skutečnou věc pro jednou docela dobře napodobit.

Mezi značkami laků na nehty, které jsou zde k dispozici, je nespočet laků se zlatými částicemi různých velikostí. S nimi snadno napodobíte zlatou manikúru J.Lo. Pokud máte trochu více zručnosti a pevnou ruku, můžete také použít sypké zlaté třpytky nebo pudr. Dramatický vzhled získáte například na černém nebo podobně tmavém laku na nehty. Pro jemnější vzhled použijte nude nebo transparentní podkladovou bázi. Nakonec už stačí jen zafixovat vrchním lakem, a zlaté jarní nehty à la Jennifer Lopez jsou hotové.

Zdroj: glamour.de