InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martin Mareda z Tábora je novým krajským zastupitelem Pirátů. Nahradil Lukáše Mareše

Martin Mareda , Autor: L. Kolářová

Martin Mareda     Autor: L. Kolářová

JIŽNÍ ČECHY – Na dnešním jednání zastupitelstva kraje složil slib krajského zastupitele táborský místostarosta Martin Mareda, který na pozici vystřídal Lukáše Mareše. Lékař Lukáš Mareš nadále pokračuje v práci ve výboru pro zdravotnictví krajského zastupitelstva. V roce 2018 byl zvolen zastupitelem Českých Budějovic, kde se později funkce vzdal. Nyní tedy odchází i z funkce krajského zastupitele.

 

Martin Mareda, původní profesí adiktolog, se narodil v Chrudimi, v šesti letech se ale přestěhoval do Tábora, kde v současné době pracuje jako místostarosta a má na starosti odbor správy majetku města a městské organizace Bytes a Správu lesů města Tábora.

„Nastoupit do rozjetého vlaku je vždy obtížné. Věřím ale, že se rychle s pirátskými kolegy sžiji a zastoupím plnohodnotně Lukáše Mareše, kterému tímto za jeho dosavadní práci pro Jihočeský kraj děkuji. Sám mohu nabídnout zkušenosti s koaliční prací a trošku jiný pohled. Předpokládám, že zastupitelský klub využije také mé bohaté zkušenosti ze sociální oblasti, v níž jsem se dvacet let pohyboval. Těším se na spolupráci nejen v klubu, ale i napříč krajským zastupitelstvem," uvedl v den složení slibu Martin Mareda.

 

Toto střídání však zdaleka nebylo jediné, krajské zastupitelstvo řešilo ve čtvrtek i další personální odchody a příchody ve výborech nebo komisích kraje. 

Diskuse k článku - 9 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak ať zvedne prdel a jde něco udělat s havranama na Pražském sídlišti v Táboře. Letos stejně jako minulé roky se opět na vše vykašlali.Dělají to lidem schválně, že nejsou schopni sundat hnízda a koruny stromů upravit, popř. některé stromy odstranit. Vždyť to na Pražaku vypadá hrozně, strom na stromě, neupravenost porostů, nikdo se o nic nestará.Ptáků tam každý rok přibývá a řev je už šílený. Tohle je výsměch lidem, kteří tam žijí.A ostuda města, které tento problém ignoruje.

    Vloženo 25.2.2022 08:08:45

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Tohle jsou jenom zbytečné a bohapusté kecy. Je cca půl roku před volbami. Víc tomu prospěješ, když budeš alarmovat voliče a apelovat na ně, aby při volbách ignorovali tuto neschopnou koaliční sestavu na táborské radnici v čele s Tábor 2020, JINAK!, Piráty a Bastlovou z ČSSD, která by šla do koalice s každým kdo vyhraje volby. Nekoaliční komunisty ani nejmenuji, ti jsou nevolitelní snad pro všechny lidi se zdravým rozumem.

      Vloženo 25.2.2022 10:05:32

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        A koho mám volit?

        Vloženo 25.2.2022 11:06:14

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Bureše

          Vloženo 25.2.2022 11:12:15

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Když se tak blbě ptáš tak asi nemáš svůj rozum jako ten co napsal Burešetakže radši nevol nikoho.

          Vloženo 25.2.2022 14:02:04

          • anonymní čtenář 

            Reagovat

             

            Ona otázka koho má volit je na místě, když všichni schopní a chytří lidi se už dávno odstěhovali a zůstali tady jen protekční budižkničemu

            Vloženo 25.2.2022 14:53:39

            • anonymní čtenář 

              Reagovat

               

              Nebuďte tak sebekritický

              Vloženo 25.2.2022 21:00:11

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Vepřová hlava

    Vloženo 25.2.2022 05:04:22

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Asi tak

      Vloženo 25.2.2022 07:06:12

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace