Potřeboval si dobít telefon! Vloupal se do restaurace, kde ho čekalo překvapení

26.02.2022 11:21

Potřebujete si připojit telefon k nabíječce a nemáte po ruce zásuvku. Co uděláte? Mladík si vybral variantu vloupání do uzamčené restaurace.

ilustrační foto_QAP foto (3)

Pachatel policistům po dopadení sdělil, že si v restauraci potřeboval dobít svůj vybitý mobilní telefon. "Rokycanští policisté řešili v neděli 20. února v odpoledních hodinách případ vloupání do restaurace v kempu v jedné obci na Rokycansku. Dvaadvacetiletý pachatel si pro vstup do objektu zvolil skleněnou výplň okna, kterou za pomoci násilí překonal. Poté vstoupil do vnitřních prostor baru restaurace," uvedl mluvčí policistů Josef Vítek.

V objektu bylo instalované zabezpečovací zařízení, které ho vylekalo a pachatel proto z restaurace utekl. "Policisté jej krátce po činu zadrželi v blízkém okolí a ke skutku se jim přiznal. Uvedeným jednáním muž způsobil škodu ve výši 2 000 korun. Rokycanští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci. Případem se i nadále zabývají," dodal Vítek.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT