Kuki představila nové TV tarify. Na zákazníky čeká 160 kanálů

Brno, 2. března 2022 – Více TV kanálů než kdy předtím, sledování televize na větším počtu zařízení, desítky hodin nahrávání nebo 100 filmů zdarma pro každého. Internetová televize Kuki přichází s novými tarify, které si ode dneška mohou pořídit noví i současní zákazníci. Změna divákům mimo jiné přinese ještě větší svobodu při sestavování volitelné části programové nabídky.

Zatímco počet tarifů zůstává stejný, jejich názvy, vlastnosti i ceny prošly proměnou. Na předplatitele Kuki nově čekají tarify Kuki S, Kuki M, Kuki L a Kuki XL, a to za ceny 190 Kč, 290 Kč, 490 Kč a 990 Kč měsíčně.

„Původní tarify byly skvělé a nabité spoustou TV kanálů i chytrých funkcí. Rozhodli jsme se ale nabídku posunout o další krok dál a dát zákazníkům při sledování televize ještě větší výběr a volnost. S novými tarify si Kuki užijí na maximum i ti, kteří sáhnou po její nejlevnější variantě,” říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. 

Dostupnější sporty i dětské kanály

Velkých změn je hned několik. K hlavním patří navýšení celkového počtu TV kanálů,  s nejvyšším tarifem Kuki XL jich diváci mohou sledovat až 160 najednou, většinu v HD kvalitě. Nabídka programů se rozšířila také u nižších tarifů. Například druhý nejlevnější Kuki M nabídne přístup k exkluzivním stanicím pro děti a hlavně sportovní fanoušky, jako jsou Sport 1 a Sport 2 HD nebo Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD. Celkově Kuki M nabízí o 15 stanic více než její předchůdce Kuki menší.

„Pro rodiny a milovníky velkého počtu kanálů je pak ideální volbou tarif Kuki L, se kterým má zákazník přístup k 77 TV programům všech žánrů, od sportu přes dokumenty až po erotický obsah. Nadále platí, že část kanálů si předplatitelé vybírají podle sebe a jednou měsíčně si stanice mohou vyměnit za jiné,” upřesňuje Pazourek. 

V ceně 2 fixní zařízení a nahrávání pořadů

Rozšiřuje se nejen kanálová nabídka, ale také počet zařízení, na kterých lze Kuki sledovat. Doteď bylo v ceně většiny tarifů sledování na 1 fixním (televize, set-top box nebo chytrý box) a 5 mobilních zařízeních, nově mají diváci v ceně k dispozici 2 fixní a až 5 mobilních. To platí pro všechny tarify, včetně nejlevnějšího Kuki S.

Kdo rád sleduje pořady i několik týdnů zpětně, toho potěší, že v ceně tarifů Kuki M, L a XL je 50 hodin nahrávek, které Kuki ukládá až na dobu jednoho měsíce. Samozřejmostí je zpětné zhlédnutí u všech TV kanálů, a to buď 24 hodin (Kuki S), nebo až 168 hodin do minulosti (Kuki M, L, XL).

„Ke každému tarifu navíc zákazníci dostanou 100 filmů zdarma, na které mohou koukat kdykoliv a kdekoliv a jejichž nabídku budeme neustále aktualizovat,” dodává Pazourek.

Hromada chytrých funkcí a vlastní vzhled i profil

I u nových tarifů se diváci Kuki mohou spolehnout na chytré funkce jako vyhledávání pořadů, pozastavení a přetáčení pořadů nebo ovládání televize mobilem. Jednotliví uživatelé si nadále mohou vytvářet vlastní profily a vybírat mezi moderním, klasickým a dětským vzhledem. 

Nad rámec ceny tarifu si diváci mohou dokoupit vylepšení, která jim zvětší prostor na nahrávky, poskytnou přístup k více filmům a seriálům nebo rozšíří kanálovou nabídku o další TV programy. 

Pro zákazníky, kteří využívají původní tarify Kuki start, Kuki menší, Kuki větší a Kuki extra se nic nemění. Zůstávají jim vlastnosti tarifů i jejich cena. 

Další podrobnosti o nových tarifech najdete pod odkazem www.kuki.cz/tarify, nebo zde.

O společnosti

Kuki je česká internetová televize (IPTV), která nabízí sledování televizního obsahu na 160 TV kanálech. Její součástí jsou chytré funkce jako zhlédnutí pořadů až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů nebo online videotéka plná filmů. Kuki sleduje už přes 50 tisíc diváků, kteří si televizi mohou přizpůsobit podle sebe –  sami si vybírají TV kanály, tvoří si vlastní uživatelské profily nebo přeskládávají pořadí programů v nabídce dle libosti. Kromě České republiky Kuki působí také na slovenském trhu. Její provoz i vývoj zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.


Web ǀ Facebook ǀ Twitter