Kroměříž: Kino Nadsklepí bude dva dubnové dny patřit obdivovatelům Harryho Pottera

02.03.2022 19:44 | Tisková zpráva

Těm, kteří hltají, obdivují a milují příběhy o malém, respektive mladém žákovi bradavické školy čar a kouzel, je určený dvoudenní potterovský filmový maraton. Promítání všech dílů filmové série o Harrym Potterovi 1. a 2. dubna v kině Nadsklepí doplní doprovodný program. „Na své si přijdou nejen diváci, kteří mohou v promítacím sále kina zhlédnout osm filmů v originálním znění s titulky, ale také soutěživci, sběratelé či majitelé kostýmů z čarodějnické série, kteří v ostatních prostorách kina najdou zábavu i poučení,“ řekla místostarostka Daniela Hebnarová.

Kroměříž: Kino Nadsklepí bude dva dubnové dny patřit obdivovatelům Harryho Pottera
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

V pátek 1. dubna jsou na programu první čtyři díly: Harry Potter a Kámen mudrců (začátek v 17 hodin), Harry Potter a Tajemná komnata (začne v 19.45 h), Harry Potter a vězeň z Azkabanu (začátek ve 22.45 h) a Harry Potter a Ohnivý pohár (v 1.15 h). V sobotu 2. dubna začne promítání opět v 17 hodin, a to dílem Harry Potter a Fénixův řád, Harry Potter a Princ dvojí krve přijde na řadu v 19.30 hodin, ve 22.15 pak začne projekce filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 1 a poslední potterovský snímek Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 začne 45 minut po půlnoci.

„Po oba dny bude návštěvníkům k dispozici stylový fotokoutek a v bufetu bude připraveno speciální potterovské menu. Vítáni budou návštěvníci v některém z kostýmů z Harryho Pottera, ovšem není to podmínkou. Navíc v rámci sobotního programu bude probíhat Harry Potter kvíz, takže znalci mohou předvést své umění a vyhrát některou ze zajímavých věcných cen, které věnovaly společnosti Imago.cz a Film Legends Museum Kroměříž,“ doplnil vedoucí kina Radek Neuman. Firma Imago.cz bude mít ve foyer kina v sobotu odpoledne prodejní stánek s licencovanými předměty včetně těch souvisejících s filmy o Harry Potterovi.

Vstupné na oba dny stojí 350 korun, jednodenní vstupenka (tj. pouze pátek nebo sobota) pak 200 korun. Pro majitele dvoudenní permanentky je v ceně také účast v kvízu, startovné pouze na kvíz bez filmových projekcí je 100 korun. „K účasti v kvízu je nutné se v každém případě z kapacitních důvodů předem zaregistrovat na e-mailové adrese kino@dk-kromeriz.cz,“ zdůraznil Neuman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Město osloví Mendelovu univerzitu kvůli spolupráci na průzkumu lipové aleje

7:17 Jičín: Město osloví Mendelovu univerzitu kvůli spolupráci na průzkumu lipové aleje

Město Jičín osloví brněnskou Mendelovu zemědělskou univerzitu, konkrétně Lesnickou a dřevařskou faku…